Stiri din sah – Sambata 16 martie 2013

Update 00:22

Aronian si Radjabov, primele victorii in turneul candidatilor

Rezultate runda 2

Carlsen ½-½ Kramnik
Grischuk ½-½ Svidler
Radjabov 1-0 Ivanchuk
Aronian 1-0 Gelfand

aici se pot viziona partidele

Update 16.16

Adunarea Generala a adus un nou presedinte interimar la FRSah

Azi 16 martie, la sala sala de conferinte “Nadia Comaneci” din sediul ANST, s-a desfasurat sedinta Adunarii Generale a FRSah. In prezenta a 59 de delegati din partea cluburilor de sah, s-a trecut in nota obisnuita la prezentarea si votarea Raportului de activitate pe anul 2012. In timpul dezbaterilor, domnul Constantin Dumitriu, printr-un remarcabil exercitiu de imagine si-a anuntat public demisia din functia detinuta.

Consiliul Director a luat act de aceasta decizie intr-o sedinta care a avut loc ieri, trecand la alegerea unui presedinte interimar. In urma votului secret, doamna Mariana Ionita a fost aleasa de catre Consiliul Director , cu 5 voturi pentru, iar 3 voturi fiind acordate, contracandidatului sau, domnul Vasile Manole. Asadar noul presedinte interimar al Frsah este dna Mariana Ionita.

IMGP0071

Mariana Ionita, noul Presedinte interimar al FRSah privind increzatoare spre viitor,  alaturi de  presedintele demisionar Constantin Dumitriu, mandru de realizarile din timpul mandatului sau.

Tot la aceasta sedinta sa stabilit si data cand va avea loc Adunarea Generala Extraordinara: 14-15 septembrie 2013.

Voi reveni cu amanunte.

ALTE POSTARI RELEVANTE

3 Comentarii

  • nedelcu cristian

    Ce poza sugestiva …Karateka are capul plecat …e apasat de pacate …in timpul mandatului sau nu s a reusit trimiterea echipei masculine la Olimpiada …E adevarat ca s a reusit si locul 8 …dar nu stiu daca are si karateka vreun merit …eu cred ca domnul Sergiu Grumberg a dus tot greul .
    karateka du te tare …n o sa mi fie dor de tine …

    martie 16, 2013 - 6:11 pm Raspunde
  • niki

    Succes noului presedinte intermar. Cu bune si cu rele, este un om de sah care a dovedit implicare si rezultate manageriale.
    Ii mai trebuie viziune si o echipa competenta. Ne asteptam sa schimbe cursul descendent pe care o luase sahul romanesc in ultimii ani.

    martie 16, 2013 - 6:23 pm Raspunde
  • nedelcu cristian

    Ar fi bine daca l ar convinge pe Dieter Nisipeanu sa revina la echipa nationala …Cu el am fi mult mai puternici …

    martie 16, 2013 - 7:56 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.