Aronian: “Nu ma asteptam sa castig la Bilbao”

eu102

Unul dintre cei mai talentati GM  Levon Aronian a sarbatorit recent victoria obtinuta la  Grand Slam 2009 Bilbao, Spania.

“Sincer, nu ma asteptam sa castig in special dupa ce am pierdut la Grischuk in prima runda. Acea partida a fost o provocare, pacat ca mi-a lipsit timpul ca sa-mi realizez toate ideile. Dar dupa aceea, simtind ca adversarii mei s-au pregatit foarte bine pentru partidele cu mine,  m-am ambitionat si mi-am imbunatatit jocul” s-a confesat Aronian .
aronian2

Aronian a participat pentru a 2-a oara in turneul de la Bilbao. Marele maestru armean a subliniat ca turneul de anul trecut a fost mult mai tensionat, deoarece au participat si jucatori ca Anand si Topalov.

In 2008 cand au fost 6 participanti Aronian a obtinut 13 puncte (3 puncte pentru victorie si un punct pentru remiza). De data aceasta el a obtinut acelasi numar de puncte dar intr-un turneu cu 4 participanti.

Vorbind despre proiecte de vitor, Aronian a spus  “intentionez sa iau parte la traditionalul turneu dedicat lui Mikhail Tal din Moscova, 4-19 noiembrie 2009, ma astept sa fie un turneu foarte strans.”

(SURSA: SUSAN POLGAR’S BLOG)

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.