Zece medalii pentru sahistii de la C.S. Cotnari Politehnica Iasi

Sahistii ieseni domina toate concursurile la care participa. La cea mai recenta editie a Campionatelor Nationale pe echipe, copii, juniori si tineret, desfasurata la Iasi, CS Cotnari Politehnica a participat cu 14 echipe care au reusit sa adune nu mai putin de zece medalii, dintre care cinci de aur.

Cotnari_Iasi_echipa juniori

La turneul de la Iasi care s-a desfasurat pe 14 categorii de varsta (<8 ani, <10 ani, <12 ani, <14 ani, <16 ani, <18 ani, <20 ani, baieti si fete separat) au participat 68 de echipe din tara, insumand 218 sportivi. Concursul s-a desfasurat in Sala de Sport din Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu si s-a bucurat de sprijinul acordat de SC Cotnari SA, de Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Primaria Iasi si Directia pentru Sport a Judetului Iasi. Clubul Cotnari Politehnica a ocupat locul I atat ca numar de medalii, cat si a valorii lor. Cu aceste medalii, sectia de sah a clubului Cotnari Politehnica a acumulat in acest an 55 medalii, numar pe care sahistii ieseni vor sa-l depaseasca la urmatoarele competitii. Din partea sectiei de sah CS Micul Sahist Iasi au participat 6 echipe care au obtinut rezultate foarte bune.

“Aceasta competitie a demonstrat ca Iasul este cel mai puternic centru sahistic la nivel de copii, juniori, tineret din tara. Noi suntem siguri ca in luna septembrie, la CN pe echipe de seniori si senioare vom demonstra ca suntem valorosi si la acest nivel”, se arata intr-un comunicat al CS Cotnari Politehnica. Performantele obtinute de sportivii de la CS Cotnari Politehnica (5 medalii de aur, 3 argint, 2 bronz, 2 locuri 4, 1 loc 5 si 1 loc VI) si sportivii care le-au realizat sunt:
Locul I – B 8 ani (Atodiresei Damian, Stoica Vlad, Cotruta Alexandru)
Locul I – B 10 ani (Acsinte Matei Ionut, Tiron Calin Andrei, Olinici Emanuel, Macovei Andrei)
Locul I – B 12 ani (Gheorghiu Calin, Condurat Florin, Pacuraru Codin, Scripcaru George Daniel)
Locul I – F 14 ani (Visanescu Daria, Morea Georgiana, Gelip Ioana)
Locul I – F16 ani (Anton Roxana Ana, Vericeanu Ilinca, Saizu Diana)
Locul II – B 18 ani (Chifor Emanuel, Stegariu Alexandru, Stegariu Vlad)
Locul II – F 10 ani (Bejan Clarisa, Oloeriu Delia Ioana, Curca Ruxandra)
Locul II – F 8ani (Popa Alexandra, Pacuraru Eva, Strugaru Oana Andrada, Olinici Ecaterina)
Locul III – B14 ani (Marinescu Stefan, Lupascu Matei, Tiron Lucian Ilie)
Locul III – F12 ani (Verdes Adriana, Pasniceanu Iris Stefania, Orasanu Diana, Perju Sara)

(Scris de Florin BRIAUR pe www.bzi.ro)

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.