Magnus Carlsen joaca tare pe piata mondiala a sahului si isi extinde imperiul!

Grupul Play Magnus a achizitionat și Everyman Chess, unul dintre cei mari editori de continut sahist din lume!

Foto https://finansavisen.no

Grupul Play Magnus este un lider global în industria de șah axat pe furnizarea de experiențe digitale de premieră pentru milioane de jucători de șah și studenți din întreaga lume. Compania oferă servicii de e-learning și divertisment prin intermediul mărcilor sale de top: chess24, Chessable, CoChess, Play Magnus App Suite și Champions Chess Tour. Misiunea grupului este de a crește șahul pentru a face lumea un loc mai inteligent, încurajând mai mulți oameni să joace, să urmărească, să studieze și să câștige existența din șah.

Play Magnus își extinde portofoliul de conținut de șah cu achiziția Gloucester Publishers, potrivit unui anunț bursier.

Gloucester Publishers deține Everyman Chess, unul dintre cei mai mari editori din lume de conținut de șah.

Play Magnus investeste o sumă de bani nespecificată pentru proprietatea deplină a Everyman Chess. Play Magnus  în 2020 a reusit sa incheie anul pe plus  și a generat venituri de aproximativ 550.000 Lire sterline.

– Am fost impresionați de modul în care Everyman Chess și-a dezvoltat catalogul de continut de șah, fapt ce a fost foarte apreciat în era digitală, spune Andreas Thome, șeful Play Magnus într-un comentariu.

Potrivit raportului, catalogul include printre altele, o colecție „unică” de 12 volume a campionului mondial Garry Kasparov, incluzând cinci volume despre foști campioni mondiali.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.