Lviv, Ucraina: Hou Yifan castiga partida convingator partida doua cu piesele albe in meciul pentru titlul mondial feminin de sah

Fosta campioana mondiala Hou Yifan castiga partida doua cu Marya Muzychuk si preia conducerea intr-un meci. Desfasurarea din prima cincime a meciului, in care sahista chineza ne-a aratat ca este principala favorita la titlul mondial, arata ca tactica de meci aleasa de sahista ucraineanca este deficitara!

Aici puteti vedea partida pe chess24.com

Player Fed Rtg G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G9 G10 Pts
Mariya Muzychuk
UKR
2563
½
0
0.5
Hou Yifan
CHN
2667
½
1
1.5

Aici puteti vedea transmisia si comentariile live

Aici puteti vedea conferinta de presa dupa a doua partida

 

chess-women-Lviv2

Meciul se desfasoara pana vreo jucatoare ajunge  la 5,5 puncte in cele 10 partide programate sa faca o departajare intre campioana mondiala , Mariya Muzychuk si  challengera la titlul mondial, sahista chineza, Hou Yifan. Timpul de joc pentru partidele de sah clasic va fi 90 de minute pentru primele 40 de mutari si 30 de minute pentru restul, la fiecare mutare fiind 30 de secunde increment. Daca dupa cele 10 partide jucate, scorul va ramane egal 5-5, meciul va intra in faza de tiebreak. Se vor disputa la tiebreak, 4 partide de sah rapid in care timpul de joc va fi de 25 min +10 sec increment. Daca scorul va fi egal , se vor disputa 2 partide de sah blitz in care timpul de joc va fi de 5 min +3 secunde increment. Daca departajarea nu se va putea face nici acum, se va proceda la o singura partida armagedon, jucatorul cu piesele albe va avea 5 minute, iar jucatorul cu negrul va avea 4 minute, iar de la mutarea 61 se va primi increment de 3 secunde. In cazul unei remize, jucatorul cu piesele negre va fi declarat invingator in meci.

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.