Blogul “Sah cu Ceausescu” implineste astazi 7 ani de activitate!

logoSahcuceausescu

Blogul “Sah cu Ceausescu” are sapte ani de-acasa!

tort-sah

Ar fi enorm de multe de spus, despre acesti 7 ani de zile care au trecut peste acest blog, sau 2557 de zile in care s-au publicat aproape 15.000 de articole si s-au strans cateva milioane de vizualizari si ne apropiem de 1 milion de vizitatori, care chiar daca nu sunt unici, reprezinta o cifra impresionanta. Iar pe 18 iunie, blogul a revenit la o cifra excelenta de vizualizari , 2587 si 887 vizitatori.

Initial nu vroiam sa continui la acest nivel si cu frecventa cu care postam noi zilnic. Intentia mea era sa scriu o carte pentru sahistii amatori, vazuta din prisma unui amator. MM Gergely Szabo m-a convins cumva sa continui si cartea pe care sa o scriu sa fie blogul si inca nu m-am saturat de scris si tot mai este de lucru la aceasta carte fara de sfarsit!

Vestea cea mai buna este  ca cititorii sunt inca, alaturi de noi si faptul care conteaza si mai mult este ca ne intoarcem iarasi pe prima adresa a blogului “Sah cu Ceausescu” si aceasta va ramane aici pana la capat!  Va multumesc in numele meu si al colegilor si colaboratorilor nostri, care am fost si care am mai ramas, care am lucrat si zi si noapte uneori, ca sa facem politica si propaganda sahului romanesc in tara si peste hotare!

La multi ani tuturor cititorilor de presa sahista si la multi ani blogului “Sah cu Ceausescu”!

statistici 18 iunie

Blogul”Sah cu Ceausescu”la aniversarea a 150 de zile

Blogul de sah implineste 1 an!La multi ani „Sah cu Ceausescu” !

La multi ani „Sah cu Ceausescu” la 2 ani de activitate!

Blogul „Sah cu Ceausescu” implineste 4 ani, in seara aceasta

Sah cu Ceausescu implineste astazi 5 ani de activitate!

ALTE POSTARI RELEVANTE

8 Comentarii

  • Mamaia2015

    LA MULTI ANI !!!

    iunie 23, 2015 - 8:41 am Raspunde
  • Mizdrache

    La mulți ani!

    iunie 23, 2015 - 9:26 am Raspunde
  • Quintus

    Multi ani fericiti dv si echipei blogului,macar atatia cati sahisti ati facut fericiti in aceasta perioada de 7 ani! Eu as vrea sa nu renuntati niciodata, pt ca blogul a fost cumva al sahistului de rand,al omului simplu si prin atitudine si articilele publicate aici,pur si simplu ati tinut flacara sperantei aprinsa si ne-ati facut zilele mai bune. Nu mai va suparati pt atacurile altora,sunt semne ca ati fost, sunteti si veti fi apreciati .Sper ca nu va veti opri din scris niciodata,pentru ca indiferent ce faceti,cand va intoarceti pe acest blog,sunteti cei mai buni,sunteti acasa! La multi ani si bine ati revenit acasa! Va respectam si va sustinem sa nu va opriti din activitate nicicand!

    iunie 23, 2015 - 10:17 am Raspunde
  • Sebastian

    La Multi Ani cu Sanatate si Succese! Cel mai bun site de sah de pana acum, multumesc!

    iunie 23, 2015 - 2:22 pm Raspunde
  • ghita

    ,,La multi ani”

    iunie 23, 2015 - 8:32 pm Raspunde
  • Adi Buzău

    Pentru aceasta aniversare, eu aduc un dar: prima lansare a notatiei FEN intr-un concurs de dezlegari sahiste online, ca sa poata sa participe la concurs si nevazatorii! De la http://www.clubsahbuzau.ro/evrika3-etapa-5/

    iunie 24, 2015 - 7:27 pm Raspunde
  • Stefan Axinte

    Felicitari tuturor care au pus umarul de-a lungul anilor , pentru efortul sustinut si daruire! Ca nu-i usor ! La cat mai multi ani ! Ca e nevoie intotdeauna de dezbateri ! Succes !

    iunie 25, 2015 - 4:26 am Raspunde
  • Gabi

    La multi ani! Sa avem in continuare ce manca, ce bea si ce … comenta:) ca asa rimeaza bine.

    iunie 26, 2015 - 12:02 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.