O noua etapa in dezvoltarea blogului Sah cu Ceausescu

Blogul Sah cu Ceausescu doreste sa treaca la o noua etapa in dezvoltarea sa. Administratorii blogului lucreaza in acest moment la noi proiecte interesante pentru iubitorii sahului. Dorim sa va oferim transmisii live de la marile turnee ale lumii si multe alte surprize. In acest sens, pentru a putea pune in practica toate aceste proiecte trebuie sa trecem pe o noua platforma.

Incepand de luni, 15 noiembrie 2010, noua adresa a blogului Sah cu Ceausescu este

http://iulianceausescu.blogspot.com/

Speram sa ne fiti alaturi si in continuare si sa va bucurati in fiecare zi de viata si de sah !

12 Comentarii

  • vasim

    Felicitari pt noul site.
    Am o observatie la noul site si anume sunt, parerea mea, prea multe reclame.
    Se poate sa mai reducetzi din numarul lor ?
    Un numar decent de reclame ar fi ok.
    Un lucru pe care l-am apreciat in mod deosebit a fost faptul ca nu facetzi site-ul comercial si nu avetzi reclame pe el.

    noiembrie 12, 2010 - 12:58 pm Raspunde
  • Costin Beiu

    vasim: Si noi am fi vrut sa nu fim nevoiti sa introducem aceste reclame, totusi sper sa ne intelegeti. Timp de 2 ani am facut munca voluntara si consideram ca a venit momentul sa devenim si comerciali.

    noiembrie 12, 2010 - 1:18 pm Raspunde
  • Scorpionul African

    Nimeni nu v-a cerut sa faceti aceasta munca.
    Initial chiar am fost pacalit de faptul ca o faceti din pasiune. Nu ca sunt impotriva acestei miscari, dar din modul cum ai spus-o suna a “De 2 ani de zile am muncit pe “mocca”, a sosit vremea sa ne scoatem parleala” 😀
    Oricum eu nu cred ca e o decizie foarte buna, numarul vizitatorilor va scadea ca si la ultima tentativa de schimbare a domeniului, template-ul e neprietenos, greoi, urat, % prea mare de spatii de reclame, parca e unul din site-urile alea primitive de acu 10 ani facute pentru Adsense Goggle.
    Bafta

    noiembrie 12, 2010 - 3:31 pm Raspunde
  • hritcucos

    Felicit echipa pentru acest site, de unde vin si respir sahul de care am nevoie. Informatiile sunt oferite gretuit, cum puteti avea obiectii la continut? Mie mi se pare absolut normal sa mai castige si ceva maruntis daca se poate, si daca nu trebuie sa dau eu din prorpiul buzunar. Mie de mai multa vreme mi-a trecut acesta idee prin cap, eu faceam acest pas mai demult. Niste reclame nu ma deranjeaza, mai ales ca nu sunt foarte mari. Intrati pe sport.ro sau pe gsp.ro sa vedeti reclame adevarate. Sau ar fi mai bine sa platim o taxa? Sau ar fi mai bine sa nu fie nimic? Ganditi-va bine, voi ce ati face?

    noiembrie 15, 2010 - 7:04 pm Raspunde
  • hritcucos

    Evident, vorbeam despre noua locatie, ca sa fie clar. Inca o data felicitari echipei. Nu cred ca cineva ar renunta la vizitarea site-ului din cauza unor reclame. Calitea articolelor dau valoare blogului.

    noiembrie 15, 2010 - 7:10 pm Raspunde
  • virgil

    Nu am nimic cu reclamele, ele sunt binevenite atata timp cat cei care realizeaza blogul transpira(si chiar transpira) din greu muncind si ca atare au dreptul la o fireasca recompensa…Pe de alta parte, consider ca estetica si claritatea noului site este sub nivelul vechiului blog si ca atare se impune un efort din partea celor care au hotarat schimbarea in sensul revenirii la nivelul de calitate de atunci…Va doresc mult succes pe noul drum ales!

    noiembrie 15, 2010 - 8:44 pm Raspunde
  • virgil

    “…estetica si claritatea noului site sunt…”
    Asta nu e altceva decat o corectare gramaticala a exprimarii mele din comentariul precedent…

    noiembrie 15, 2010 - 8:50 pm Raspunde
  • nicu valahu

    O scurta explicatie, pentru cei care nu ne cunosc inca motivele care ne-au indemnat sa trecem la un alt format. Noua locatie ne va permite sa punem in practica cateva proiecte, care le aveam in vedere de mult timp, si pe care actualul format nu le putea sustine. In plus, putem castiga si ceva “tzechini”, necesari pentru a sprijini alte proiecte.
    Intradevar, la casa noua mai avem de zugravit. O s-o si decoram asa cum trebuie pe parcurs. Insa timpul, care nu ne-a fost un aliat in aceasta perioada, ne-a impins sa trecem la treaba in aceste conditii.
    Vorba unui prieten: “E mai bine sa regretam ce am facut, decat sa regretam ceea ce am fi putut face, si nu am facut.”
    Ramane de vazut daca vor exista regrete. Ce va fi sigur, va fi ca noi vom merge inainte, cu aceeasi pofta de viata si de sah.

    noiembrie 15, 2010 - 10:23 pm Raspunde
  • virgil

    Eu sunt optimist in privinta prezentului si viitorului noului site…Va avea dizain si grafica mai bune(garantia acestui lucru o ofera Costin care,orice s-ar spune, este un profesionist al genului),va avea lume,va avea articole atractive si va avea,cu siguranta, succes…

    noiembrie 16, 2010 - 6:58 am Raspunde
  • ioan cezar

    oh, ce galceava mereu… mereu gasim motive pentru orice altceva dar nu pentru sah… in definitiv opiniile constructive pe care le asteapta Iulian si echipa nu par a veni de la nimeni. doar atat putem, sa oferim ceva concret in sprijinul gazdelor noastre nu ne prea inghesuim, noi ce ne hranim cu situl asta… deh, recunostinta e lucru rar pe la noi

    noiembrie 24, 2010 - 6:19 am Raspunde
  • Pepene Gheorghe

    Pe mine nu ma deranjeaza reclamele, care nici macar nu sunt agresive, asa cum amintea cineva pe aici de gsp.ro si de sport.ro. Nu ma deranjeaza nici faptul ca oamenii vor sa castige bani, mai ales ca nici nu-i platim noi. Amfitrionii acestui site fac o treaba nemaipomenita in slujba sahului, motiv pentru care tin sa-i felicit! Bine ar fi daca am putea sa-i ajutam si noi cu ceva, sa-i sustinem si sa-i incurajam. Eu chiar voiam sa-i intreb: domnilor, dumnevoastra nu mai aveti treaba pe acasa? Acum lasand gluma la o parte, vreau sa spun ca si pe mine ma deranjeaza ceva, dar nu o spun cu repros. Pe noul format eu nu mai pot gasi repede subiectul care ma intereseaza. Mai precis, pe pagina de start in partea dreapta, nu mai apar rubricile…categorii, comentarii recente etc. Pe vechiul site acestea erau permanent in dreapta, acum trebuie sa dau click la nimereala pe alte linkuri pentru a ajunge de exemplu la comentarii recente. Cum pot face sa ajung direct aici?

    noiembrie 24, 2010 - 2:14 pm Raspunde
  • virusverbalis

    Sah mat! :)) La Multi Ani,pe 2011!

    ianuarie 7, 2011 - 12:55 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.