Blogul de sah implineste 1 an!La multi ani “Sah cu Ceausescu” !

Blogul “Sah cu Ceausescu” implineste 1 an! La multi ani pentru toate cate au fost facute in aceste 365 de zile, si pentru ca in fiecare zi veniti in numar din ce in ce mai mare sa ne cititi articolele.

LaMultiAni12

In seara aceasta a mai fost trecuta o bariera care data din 2 martie de la meciul Topalov- Kamsky. Atunci s-au inregistrat 3054 de vizualizari, iar in seara de 22 iunie s-au inregistrat nu mai putin de 3217 ! Frumoasa aniversare cu aceasta frumoasa reusita. Acum 1 an de zile, in jurul orei 1 noaptea pe 23 iunie, postam primul articol pe acest blog, pe care il credeam un blog local pentru activitatile sahiste din Giurgiu. Apoi am inceput sa cutez cu gandul ca pot face mult mai mult, din ce in ce mai mult si am ajuns pana aici. De fapt, pentru noi, provocarea de acum va incepe iar lucrurile vor continua sa evolueze, catre urmatoarele etape de dezvoltare a sahului romanesc concomitent cu cea a blogului. Curand ne vom muta de pe blogul acesta pe un site mult mai aerisit si mai incapator, pentru binele tuturor.  Ceea ce a urmat este de necrezut, chiar si pentru cele mai optimiste previziuni. A urmat ceea ce stiti si voi, a urmat ceea ce reprezinta cele 2350 de articole scrise in acest an si 376.000 de vizualizari. La multi ani tuturor celor care citesc acest blog! Puteti transmite o urare la implinirea de 1 an realizatorilor blogului, gandurile si parerile dumneavoastra in tot acest an care iata a si trecut peste noi cu repeziciune. Puteti sa ne spuneti ceea ce a reprezentat si reprezinta acest blog cu si despre sah, pentru toate categoriile de sahisti si facut pentru toti iubitorii sahului cu mult drag si suflet pus in fiecare articol. La multi ani “Sah cu Ceausescu”!

Aici puteti revedea primul articol scris pe 23 iunie 2008

ALTE POSTARI RELEVANTE

18 Comentarii

 • Ender

  Un blog despre sah la un nivel extrem de ridicat si profesionist cu stiri din sahul international si intern de la toate nivelele de varsta . Dupa parerea mea este numarul 1 in Romania in acest domeniu .
  Ca si doleante ar fi daca se poate pe viitor niste interviuri filmate sau filmulete de la diferite turnee ( macar cele din tara )

  Felicitari si la mai mare !!!

  iunie 23, 2009 - 7:36 am Raspunde
 • alexut

  Keep up the good work!!!

  iunie 23, 2009 - 8:34 am Raspunde
 • costica costica

  LA MULTI, MULTI ANI CU ACTIVITATE CEL PUTIN CA IN PRIMUL!

  iunie 23, 2009 - 9:06 am Raspunde
 • Kung Fu

  La toti membrii/redactorii/partenerii/patronii/admiratorii/cititorilor blogului lui CEAUSESCU SAN un sincer la “LA MULTI ANI”
  Keep going boys_))

  iunie 23, 2009 - 9:24 am Raspunde
 • vasy strugari

  LA MULTI ANI celui mai frumos blog de sah din Romania! Va dorim multi ani de activitate de acum inainte cu articole cel putin la fel de frumoase ca cele de pana acum.

  iunie 23, 2009 - 9:43 am Raspunde
 • Cipri

  LA MULTI ANI! Va doresc sa publicati articole cel putin la fel de interesante!

  iunie 23, 2009 - 9:58 am Raspunde
 • adriana

  Ce surpriza frumoasa>LA MULTI ANI! Multumesc, in calitate de iubitoare a sahului pentru toate surprizele frumoase si lectiile utile de sah si de viata totodata…FELICITARI realizatorilor, initiatorilor si tuturor celor care acceseaza acest deosebit site.

  iunie 23, 2009 - 10:13 am Raspunde
 • Petrosian75

  De departe cel mai bun site de sah din Romania.
  La multi ani si felicitari din toata inima.

  iunie 23, 2009 - 10:44 am Raspunde
 • DanB

  LA MULTI ANI nene Blogule, la multi ani Iulian, la multi ani echipei (sper sa nu se supere ca ii infratesc) !
  Mi-ati adus bucurie, sunteti ai mai buni si mai buni si faceti turnee faine ! Sa dea Dumnezeu sa simtiti mult timp caldura pe care ne-o aduceti in minte si in suflete si sa va tina naravul 🙂

  iunie 23, 2009 - 11:04 am Raspunde
 • virgil

  Number one dupa un an! Asta da performanta!
  Felicitari si la mai mare!

  iunie 23, 2009 - 12:00 pm Raspunde
 • nicu valahu

  La Multi Ani acestui minunat blog si oamenilor ce il sustin cu mult suflet!
  Pentru mine acest blog a fost ca un colac de salvare , atunci cand toate visele si conceptiile mele despre viata erau gata pregatite sa fie inecate de atata amar si deziluzii romanesti. Insa acesti oameni extraordinari, nu numai ca mi-au redat convingerea ca se poate face ceva bun si frumos in aceasta tara, dar mi-au adus inapoi si bucuria de a rade. Le multumesc si pe aceasta cale.

  iunie 23, 2009 - 12:00 pm Raspunde
 • Florin_c

  La Multi Ani ! Blogului Sah cu Ceausecu, La Multi Ani echipei ! Felicitari Iulian !

  iunie 23, 2009 - 12:32 pm Raspunde
 • hritcucos

  La multi ani! Felicitari echipei!

  iunie 23, 2009 - 1:31 pm Raspunde
 • vasim

  La Multi ani Iulian si tuturor care participa la acest blog!
  Sper sa aniversati 100 de ani si sa fiu si eu la aniversare 🙂

  iunie 23, 2009 - 3:02 pm Raspunde
 • MODEST

  LA MULTI ANI blogului si lui Iulian Ceausescu! LA MULTI ANI tuturor celor care participa la realizarea lui! Apreciez foarte mult acest blog fara de care as fi mai sarac ca sahist, acest blog care ofera zilnic informatii interesante si utile, acest blog care uneste sahistii romani si care cu siguranta este util tuturor celor interesati de actualitatea sahista.

  iunie 23, 2009 - 4:13 pm Raspunde
 • Florin Ungureanu

  La multi ani celor care se ocupa de blog!
  Multa putere si sanatate sa continuati ceea ce ati facut pana acum!

  iunie 23, 2009 - 5:12 pm Raspunde
 • mures

  la multi ani si sincere felicitari echipei bloguli,acesti ghizi extraordinari spre lumea tulburator de frumoasa a sahuli!(foarte mult mi-a placut expresia asta…!)

  iunie 23, 2009 - 9:57 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.