Turneul Regilor incepe in formula de 4 jucatori: Caruana, Topalov, Ivanchuk si Nisipeanu!

Siteul oficial anunta in perioada 07 -14 noiembrie, Turneul Regilor, ed. 6 la Bucuresti!

Aflam de pe siteul oficial, http://www.turneulregilor.com/

Fabiano Caruana 2772, Veselin Topalov 2751, Vassily Ivanchuk 2771 si Dieter Nisipeanu 2661 sunt cei 4 jucatori ce se vor intrece in double round robin.

Fabiano Caruana 2772, numarul 5 mondial in clasamentul elo

             Vassily Ivanchuk 2771,  numarul 8 mondial in clasamentul elo
                

Veselin Topalov 2751,  numarul 11 mondial in clasamentul elo

Dieter Nisipeanu 2661

ALTE POSTARI RELEVANTE

3 Comentarii

  • Nedelcu Cristian

    Nu oricine gusta povestile cu juniori mari deveniti sahisti de super clasa.Pentru unii sa ai la 20 de ani un Elo de peste 2750 este de neimaginat.Pare ceva criminal,epuizant si dureros.Pare ceva ce nu merita facut ,daca tii la viata ta si daca vrei sa ti pastrezi celulele neuzate si viguroase.
    Acest american nascut in Florida din tata italo american si mama italianca s a mutat in Europa si reprezinta Italia.Cine l cunoaste stie ca nu vorbeste foarte bine limba italiana dar a ajuns sa reprezinte Italia deoarece americanii nu au avut incredere in el.Cand a devenit M.M. la 15 ani fara 10 zile nu le a atras prea mult atentia…Statele Unite vor jucatori consacrati …eventual scoliti in Europa de Est.Cu acest baiat s au inselat rau .Fabiano Caruana prin ambitie si multa munca a reusit sa ajunga numarul 5 mondial cand inca nu a terminat junioratul.Daca te uiti la fotografiile cu el iti dai seama cat de concentrat este si cat de mult isi doreste sa invinga .Mereu sa invinga.

    noiembrie 3, 2012 - 4:30 pm Raspunde
  • mtudorache

    Cand a venit la Rocca di Papa ( localitate pe inaltimile apropiate Romei) era asa timid si nu discuta cu nimeni ( nu din grandomanie, ci cred, mai mult din teama ca nu este chiar perfect cu italiana), exceptie doar Kamsky. Vorbeau evident engleza si trebuie sa spun ca s-au amestecat in multimea sahistilor de…rand. Un copil slabut cu ochelari, un pic tipul lui Urzica ( comportament ceva mai retras) daca vi-l aduceti aminte. Dar la tabla, se vedea deja siguranta, sclipirea ochilor, stofa de mare jucator, pofta de sah si seriozitatea. Caruana este tot ce poate fi mai reusit in cariera unui junior. Toate riscurile si mutarile facute de parinti au fost perfecte. E drept ca este practic imposibil sa ghicesti asa bine traseul. Pentru ca Fabiano nu a avut o scoala fixa, stabila, ceva sigur. Ei au riscat si au castigat. Personal consider ca sahul adevarat din punct de vedere al competitiilor se afla in Europa. Aici era usor de ales. Mai departe…nu. Cum de a ales sa reprezinte Italia nu stiu, dar inca o data presupun ca a gasit un sprijin fantastic ( probabil i-au asigurat toate conditiile). Din pacate nationala Italiei este atat de departe ca valoare, daca o comparam cu a noastra…Avem in turneu patru genii, trei ale tarilor pe care le reprezinta si unul pe care l-as defini drept geniul ocrotit de o strategie incredibil de reusita.

    noiembrie 4, 2012 - 11:26 am Raspunde
  • Nedelcu Cristian

    Foarte bun comentariul domnului Tudorache…ii multumesc mult pentru completari.

    noiembrie 4, 2012 - 12:39 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.