Soparla zilei – Vineri 19 Martie 2010

Confuzie destul de mare facuta pe siteul federatiei romane de sah!

Pe siteul federatiei romane de sah a aparut urmatoarea stire care “ruleaza in front page”  despre calificarea lui Dieter Nisipeanu:

“Liviu-Dieter Nisipeanu s-a calificat la (Campionatul Mondial?), câştigând la Rijeka cu 1,5-0,5 barajul disputat cu Denis Khismatullin.”

Eroarea destul de grava de confuzie a celor doua competitii Cupa Mondiala si Campionatul Mondial. Aici este vorba despre Cupa Mondiala si nu de Campionatul Mondial ! Mai ales ca doar castigatorul de la Cupa mondiala ajunge in calificarile pentru Campionatul Mondial.

Eroarea a fost preluata si de cateva publicatii care au mentionat Campionatul Mondial ca destinatie a calificarii lui Dieter Nisipeanu, cum ar fi Click Sport si Adevarul sport

Aici puteti vedea cele doua erori de pe prima pagina a frsah facuta in printscreen vineri, 19 martie, la ora 08,47. Prima din banda rosie de sus si a doua din articolul despre Rijeka.

Ce frumos ar fi sa fie asa si sa ajunga Dieter la Campionatul Mondial ca un fel de teleportare! Speram ca eroarea se va remedia cat mai repede si nu vom mai avea parte de confuzii de acest gen.

ALTE POSTARI RELEVANTE

7 Comentarii

  • acrys

    Doar am zis ca acolo ajung doar amatori…si mi s-a atras atentia ca nu am o viziune a realitatii buna. Felicitari pentru calificare lui Dieter!

    martie 19, 2010 - 12:28 pm Raspunde
  • vasim

    Adevarul e ca sistemul de calificare la campionatul mondial e destul de complicat dar ma astept de la FRS sa il cunoasca.

    martie 19, 2010 - 1:36 pm Raspunde
  • acrys

    Aveti cuvantul meu ca nu o sa mai comentez vreodata pe aici(pentru ca nu a fost publicat primul coment facut de mine la acest articol)! Nu am zis nimic rau, e o stare de fapt ca sunt numiti in 90% pe criterii politice. Ramas bun Mr. Blog…

    martie 19, 2010 - 2:36 pm Raspunde
    • ceausescuiulian

      Stirea care rula cu rosu a fost dezactivata de pe siteul frsah. Tocmai cand vroiam sa spun ca ramasese in articolul de pe frsah cu Nisipeanu, exista aceeasi eroare, ea a fost rectificata. Multumim pentru rectificare!

      Acrys: Daca ne spui si noua ce ai postat, am fi curiosi pentru ca nu am gasit nimic scris de tine undeva. Eu acum am ajuns acasa, asa ca astept sa postezi comentariul cu starea de fapt. Ai grija cum ai salvat ca la noi nu a ajuns nimic, asa ca nu mai acuza inainte sa sti ca scrisoarea nu a ajuns la destinatar.

      martie 19, 2010 - 5:50 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Acrys, asta e doar o soparlita libera, care se baga si ea in seama pe aici. Uita-te mai bine la stirea zilei din Galati. Acolo o sa vezi ceva foarte interesant!

    martie 19, 2010 - 3:07 pm Raspunde
  • Costin Beiu

    iulian, intre timp am aprobat eu mesajul cand am vazut ca e in asteptare, intr-o pauza de cafea la servici. Este vorba de primul mesaj

    martie 19, 2010 - 8:24 pm Raspunde
  • calutu

    Cum adica pauza de cafea la servici ??
    Nu suntem în criză ??? Alo !

    martie 19, 2010 - 9:31 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.