Soparla zilei – Marti 2 martie 2010

Ministerele Educatiei si Sportului introduc sahul in scoli….ministerele din Republica Laos!

Ati auzit de Republica Laos? Recunosc ca pentru mine, fara ajutorul lui Google maps, era un stat din Asia de Est. Pentru cei ca mine, iata pozitionarea exacta a acestei Republici Laos.

Ceea ce ne-a atras atentia la acesta tara a fost recenta vizta a Secretarului General al FIDE, Ignatius Leong, si Vicepresedintele Federatiei de sah din Asia, domnul Casto Abundo, in orasul Vientiane (am aflat cu ocazia asta si care este capitala Republicii Laos). In urma acestor vizite, Ministrul Educatiei si Ministrul Sportului au decis sa introduca sahul  in scolile din Laos.

Secretarul General FIDE inmaneaza manualul de sah Ministrului Adjunct al Educatiei dinRepublica Laos, domnul Ly Tou Bouapao

Stie cineva cat costa un bilet pana in Laos, poate merg si domnii nostri ministrii de tineret si sport si presedintii de federatii sa vada cum e pe acolo?

2 Comentarii

  • Anuta Laurentiu

    Nenorocirea este ca laotienii nu se pot mandri cu o echipa de fotbal asa cum ne mandrim noi.Ce s-ar face sportul romanesc fara performantele de rasunet ale fotbalului.Ne face cinste peste tot in lume,mai ales cand se vorbeste de Mutu.Asa ca in lipsa de altceva, s-au apucat si laotienii de sah.

    martie 2, 2010 - 9:55 am Raspunde
  • Nedelcu Ionutz

    Pai Laos e vecina cu Vitnam iar jucatorul vitnamez Le Quang Liem care a castigat turneul Aeroflot i o fi ambitionat si pe cei din Laos sa se apuce de sah ,ca au vazut ca se poate.Noi degeaba suntem vecini cu Bulgaria lui Topalov ca nu credem in sahistii nostri ca ar putea sa devina si ei campioni mondiali…bine nu credem nici in fotbalisti ca ar putea ajunge C.M. dar lumea de la noi e fascinata de cum ia Mutu droguri si nu pateste nimic …

    Numai ganduri bune !

    martie 2, 2010 - 7:28 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.