Cand tabla de sah provoaca accidente…

A aruncat cu o tablă de șah după prietenul ei și a rănit o trecătoare!

O tânără ce trecea pe scooter pe strada Pisana din Florența a fost lovită de o bucată de ceramică aruncată de o braziliancă în timpul unei cerți cu iubitul ei.

accident_SahFemeia a aruncat tabla de șah după iubiltul ei, dar a nimerit o trecătoare pe stradă.

Femeia a fost constrânsă să se oprească deoarece, când trecea în dreptul numărului 44, a fost lovită la picior de un obiect neidentificat. S-a oprit și a constatat că rana sângera și în consecință a sunat salvarea și poliția.

O  echipă mobilă a poliției locale a ajuns imediat la fața locului. După ce au efectuat o cercetare sumară, agenții au concluzionat vă victima a fost lovită de o bucată de ceramică a unei table de șah, aruncată de la etajul al doilea, în timpul unei cerți aprinse între partenerii unui cuplu.

Făcând reconstrucția evenimentelor, agenții au constatat că tabla de șah fusese aruncată de către o tânără braziliană de 23 de ani în timp ce discuta mai aprins cu partenerul ei de viață.

Femeia care a fost lovită pe stradă a primit imediat îngrijirile cuvenite, iar medicii consideră că rana la picior se va vindeca în decurs de o săptămână.

(Sursa: Elisabeta Dobra pe www.adevarul.it)

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.