Ivanchuk: "Am jucat in tara unde sahul este cel mai iubit"

eu102
Dupa cum at aflat probabil deja, marele maestru ucrainean Vassily Ivanchuk si-a depasit competitorii si a ocupat locul 1 la turneul Grand Prix FIDE de la Jermuk. El s-a declarat fericit nu numai datorita victoriei, ci si datorita primirii calde pe care i-au facut-o organizatorii, despre care a vorbit cu respect in timpul festivitatii de premiere.
“As dori sa multumesc atat pentru turneu cat si pentru aceasta seara frumoasa. Le sunt recunoscator gazdelor pentru frumoasele zile petrecute trecut in acest loc frumos. As vrea sa-mi exprim gratitudinea organizatorilor acestui turneu si jucatorilor care au participat. In timpul turneului am simtit ca joc in tara care iubeste cel mai mult sahul, in Armenia. A fost placut ca turneul a fost dedicat memoriei lui Tigran Petrosian. Am invatat si voi invata nereu din nuantele artei sahiste de la Tigran Petrosian”,– a mentionat Ivanchuk.
AOL 9.1 - Connected, Signed-On 8212009 103400 PM

In urma unei victorii impresionante cu piesele negre in ultima runda, GM Vassily Ivanchuk a terminat neinvins cu 8,5/13. Partidele lui Chuckie au fost excitante, imprevizibile, adesea aparand combinatii din senin, si cel mai adesea creativitatea care da marca stilului sau.
Vom reveni in zilele urmatoare cu partide de la Grand Prix jucate de catre Ivanchuk, Aronian si ceilalti la Jermuk.

ALTE POSTARI RELEVANTE

1 Comentariu

  • Niki

    Hai, sa vina partidele de grei, ca ma cam saturasem de turneele de prin tara. Sa vedem mesterii la lucru. 🙂

    august 24, 2009 - 9:45 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.