Cupa „Bucovinei“ la sah

La Suceava s-a încheiat luni ” Cupa „Bucovinei“ la sah. La finele celor sapte runde desfãsurate în sistem elvetian reprezentantii Clubului „Sergentul“ reprezentând Palatul Copiilor Vaslui au încheiat pe locul III, cu 18 puncte, dupã sahistii din Botosani si cei ai gazdelor.

Copii_turneuSah

Ultimele douã runde au fost fatidice pentru vasluieni, ei pierzând puncte pretioase în încercarea de a obtine primul loc pe echipe. La individual cel mai bine s-a comportat Armand Anusca Popa (10 ani), care s-a clasat pe locul II, cu 4,5 puncte. Maria Vintilã (16 ani), cu 4 puncte, Sergiu Dinu (4,5 puncte) si Mihai Veniamin Pancu (5 puncte), ambii la 12 ani, au terminat pe locul III.

chidren_chess

Nici bine nu s-a încheiat turneul de la Suceava si alti practicanti ai sportului mintii se vor deplasa la Buzãu pentru Cupa municipiului din Crâng. La întreceri vor fi prezenti Maria Vintilã, Mihai Veniamin Pancu, Armand Anusca Popa, Radu Filipescu si Carmen Chirica. Competitia reprezintã Concursul National al Palatelor Copiilor si Cluburilor Elevilor. Se va juca în sistem elvetian pe durata a sapte runde. Vasluienii vor avea adversari din Constanta, Botosani, Alexandria, Ploiesti, Câmpina, Cãlãrasi, Galati, Focsani, Suceava si orasul gazdã, Buzau. Arbitrii turneului vor fi Nistor Slabu, Vasile Dragomanu si Claudiu Iordache. Rezultatele întrecerii vor fi comunicate la Federatia Românã de Sah pentru omologare.

„Concursul de la Suceava a reprezentat o etapã pregãtitoare turneului de la Buzãu. Ne pare rãu cã nu am avut rezultate si mai bune la Suceava, însã sper sã avem o comportare cât mai bunã la Buzãu“, ne-a declarat instructorul Constantin Grosu, presedintele clubului „Sergentul“ Vaslui.

( Scris de Dorelian David pe www.monitoruldevaslui.ro)

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.