Vugar Gashimov la Hollywood

 


 

 
Un film cu titlul provizoriu “The Knight” şi intriga centrată pe un egoist om de afaceri care este, de asemenea, şi un entuziast al şahului, va fi filmat la Hollywood în cursul lunilor septembrie şi octombrie ale acestui an. Născut în Azerbaidjan, dar locuind în prezent în Los Angeles, Araz Mammadov a fost numit în funcţia de regizor.

Scenariul include o scenă în care personajul principal joacă un joc de şah pe Internet. Vugar Gashimov îl va consilia pe regizor în privinţa combinaţiilor de şah, ratingurilor de pe site-urile de şah, şi în alte probleme conexe.

Araz Mammadov, care deja a produs un scurt film e-Turnity care va avea premiera în luna august, l-a lăudat pe Gashimov ca fiind unul dintre cei mai talentaţi jucători de şah din lume, şi aşteaptă cu nerăbdare colaborarea lor.

Ştire de ExtraTime.Az

L-am contactat pe Vugar Gashimov pentru a-i afla aşteptările despre acest proiect. El a fost atât de amabil să ne împărtăşească gândurile sale:

“Mai întâi de toate, a fost extraordinar să aud vestea, pentru că, după cum ştiţi, nu sunt prea multe filme despre şah şi şahul nu este acum foarte popular în lume. Sper că astfel de proiecte ca acesta vor ajuta şahul să obţină o mai mare expunere. ”

“Poate că voi călători în SUA pentru a fi la locul fimării, dar nu ştiu sigur, pentru că, la sfârşitul anului am multe turnee ..”.

“Şi cred că este foarte posibil să fac un film deosebit despre şah, despre jucătorii de şah, şi despre cum se simt ei, înainte de joc, în toiul luptei şi după aceea…”

Sarkhan Hashimov, managerul MM Vugar Gashimov, a adăugat: “Mă aştept ca acest proiect să ajute ca jocul nostru să fie prezentat la Hollywood. Când am primit invitaţia pentru Vugar, ne-am decis imediat că trebuie să-l ajutăm pe regizorul filmului, care, după cum ai menţionat, este născut în Azerbaidjan. Vom încerca să popularizăm şahul printre realizatorii şi regizorii de filme. ”

Articol de pe chessdom.com

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.