STUDENTUL ANDREI DOLGAN, NOUL CAMPION UNIVERSITAR LOCAL LA ŞAH

Google translate (beta)

La Casa de Cultură a Studenţilor din Petroşani, a avut loc ediţia din acest an a Campionatului Universitar Local Individual de Şah.

studentul-andrei
Arbitrul competitiei, Gheorghe Scurhan

După şase runde de joc, desfăşurate în sistem berger, tur – retur, primul loc, titlul de campion universitar pe anul 2009 şi un premiu de 120 lei i-au revenit cu maximum de 6 puncte basarabeanului Andrei Dolgan, student la Facultatea de Ştiinţe Petroşani, care se califică astfel pentru a reprezenta studenţii din Vale la faza finală pe ţară.

Campionul a fost  urmat în clasament pe locul doi, cu 4 puncte, de studentul Varga Czantis de la Facultatea de Mine Petroşani, care primeşte un premiu de 80 lei şi pe locul trei, cu 3,5 puncte de studentul Florin Tiberiu Gheorghe de la Facultatea de Ştiinţe Petroşani, fiind recompensat cu un premiu de 50 lei.

“De menţionat fair – play-ul de care dau dovadă an de an participanţii la această competiţie”, a declarat Gheorghe Şcurhan, arbitrul competiţiei.

Directorul de turneu, Lavinia Hulea, a pus la dispoziţia participanţilor atât baza materială cât mai ales diplomele şi premiile asigurate câştigătorilor.

(Scris de Loredana Juglea pe gazetavaii.ro)

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.