Magistral Ciudad de Leon incepe azi cu primul meci

turneul-florilor2-172

cartel

Asa cum am anuntat cateva zile in urma, azi incepe editia cu numarul 22 a prestigiosului turneu. Cei patru jucatori sunt gata de start si au sustinut o conferinta de presa imediat dupa tragerea la sorti, din care va oferim mici fragmente.

Cred că vor fi patru meciuri interesante între 4 jucatori foarte creativi“, a spus Ivanchuk, care va juca prima semifinala cu Morozevich, vineri.  Carlsen-Wang Yue va fi cea de-a doua semifinala, sâmbătă.

Morozevich: “Sahul rapid ar trebui să aibă un sistem de calcul al ratingului separat, şi acelaşi sistem sa fie aplicat şi pentru blitz şi sahul orb. Eu cred de asemenea ca, meciurile de la campionatele pe echipe nu ar trebui să conteze pentru ratingul ELO“. Ceilalti trei participanţi sunt de acord cu el in acesta priviinta.

leon-press-conf-13817

Carlsen:Eu nu am o parere clara cu privire la asocierea intre şah şi dopaj. Dar eu cred că trebuie să se faca ceva urgent pentru a evita ajutorul oferit de calculatoare în timpul jocurilor“.

wang-carlsen-leon-13814

Wang Yue despre rezultatele sale bune: “Imi cunosc foarte bine adversarii, pentru că am studiat cu atentie jocurile lor. Dar, faptul ca sunt nou in elita sahului, ei nu ştiau mare lucru despre mine“.

wang-yue-leon-sq-13811

Ivanchuk: “Criza mea de forma a disparut, după meciurile bune de saptamana trecut impotriva lui Navara“.

La intrebarea Cum a invatat limba spaniola, a raspuns: “Un pic de peste tot. Cărţi, casete, programe TV, secondantul  si prietenul meu mexican Manuel Leon Hoyos şi, bineînţeles, de la  fetele din Mexic, care m-au ajutat foarte mult“.

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.