“Sah cu Ceausescu” – Blogul zilei, joi 14 mai pe wordpress!

Joi 14 mai 2009, blogul “Sah cu Ceausescu” a reusit o remarcabila ascensiune, ajungand in topul (pentru blogurile romanesti) “Blogul zilei” de pe wordpress.com pe locul I ! Performanta incununeaza munca de zi cu zi a intregii echipe, care trudeste pentru ca dumneavoastra sa vedeti cat mai multe articole si mai multa informatie din ce in ce mai diversa. Si daca mai spunem ca un sport ca sahul a ajuns sa fie macar pentru cateva ore, cred ca asta spune mai multe lucruri decat as putea eu reusi sa scriu aici. Cu ceva timp in urma eram foarte multumit atunci cand reuseam sa ajungem in top 100, asa ca va dati seama sentimentul de implinire pe care il traim noi ca iubitori ai sahului.

Aveti mai jos o fotografie print screen care sigur ca are sa va faca placere.

sah cu ceausescu_the One.

Cand sahul depaseste alte domenii care atrag ca un magnet, prin diferite trucuri si senzatii  mai mult sau mai putin tari, vizualizarile si cititorii, ce mai ramane de spus si de completat? Si dupa fiecare competitie interna pe care o aducem in fata cititorilor, ne raman bonus, si cativa noi pasionati care vor ramane permanent pe blog.  Am depasit in seara aceasta 1900 de articole publicate si in cateva zile atingem 300.000 de vizualizari in mai putin de 11 luni de existenta.

logoSahcuceausescu

Nu imi ramane decat sa multumesc intregii echipe si tuturor colaboratorilor si celor care ne ajuta cu materiale despre sah. Daca am devenit ceea ce suntem, am reusit pentru ca suntem aproape de cititori si de parerile si dorintele lor aflate din comentarii. Si cum este mai greu sa ramai primul decat sa ajungi acolo, ne propunem sa mai repetam isprava aceasta de cat mai multe ori vom putea. Urmeaza numeroase surprize pentru iubitorii sahului si cateva schimbari in viitorul apropiat, care credem ca vor reusi sa intregeasca paleta de nuante alb si negre de pe tabla de sah.

Sa aveti in fiecare zi din viata voastra, pofta nebuna de viata si de sah!

ALTE POSTARI RELEVANTE

15 Comentarii

 • Sebastian Volcinsche

  Felicitari tuturor celor care au contribuit la acest onorabil loc 1. Mult spor si mai departe

  mai 15, 2009 - 5:08 am Raspunde
 • adrianstanca2009

  E clar, istoria se repeta. Urmeaza o noua dictatura Ceausescu…pe Internet, si se anunta de lunga durata!

  mai 15, 2009 - 7:01 am Raspunde
 • Gabriela

  Felicitari şi mult succes în continuare!

  mai 15, 2009 - 8:03 am Raspunde
 • Cipri Muntean

  Felicitari!

  mai 15, 2009 - 8:25 am Raspunde
 • costica costica

  Felicitari realizatorului blogului, echipei, colaboratorilor si cititorilor…
  Asteptam articolul nr. 2000 si aniversarea anului de existenta.

  mai 15, 2009 - 8:29 am Raspunde
 • Miroiu Catalin

  Felicitari!

  mai 15, 2009 - 11:24 am Raspunde
 • Florin Ungureanu

  Bravo voua! Felicitari! E un rezultat al muncii si insistentei celor care contribuie la acest blog.
  Traiasca Ceausescu!(Iulian) 🙂

  mai 15, 2009 - 12:04 pm Raspunde
 • virgil

  O performanta de referinta care rasplateste entuziasmul, profesionalismul si efortul tuturor celor care au contribuit la realzarea ei. Felicitari! In ultima perioada de timp blogul a facut un salt cantitativ si calitativ atat de impresionant incat lucrul acesta este vizibil indiferent din ce unghi l-ai privi…

  mai 15, 2009 - 12:13 pm Raspunde
 • Florin Ungureanu

  Frumos ar fi pe langa aceste aprecieri si aprecieri banesti din partea unor sponsori care sa susina activitatea pe acest blog.
  Premii pentru concursurile pe care le organizeaza si efortul depus pentru promovarea sahului!

  mai 15, 2009 - 12:38 pm Raspunde
 • obezeanu

  Mi se pare firesc sa fiti pe locul 1
  avand in vedere pasiunea pe care o aveti pentru sah si calitatea echipei de colaboratori!Stirile la zi cat si prezenta numelor sonore din sahul romanesc cu articole din care ai ce invata e o alta calitate a acestui blog
  Si nu in ultimul rand,faptul ca va ocupati de tinerii jucatori-copii si juniori-care muncesc din greu sa progreseze in sah si pe care nu-i vede nimeni din mass-media…Va doresc sa vina alaturi de dumneavoastra si sponsori, pentru ca locuri 1 in topul audientelor veti mai avea, fiti sigur de asta!

  mai 15, 2009 - 3:04 pm Raspunde
 • costache remus

  eu cred ca locul 1 nu poate fi pierdut asa curind pentru ca interesul e in mare crestere,informatiile obtinute aici sunt de buna calitate

  mai 15, 2009 - 6:41 pm Raspunde
 • nicu valahu

  Felicitari Iuliane, dar si colaboratorilor blogului pentru magia, farmecul si increderea pe care ni le-ati redat prin prestanta, calitate si consecventa, tuturor iubitorilor de sah romanesc. Mai e putin si se face anu’. Va fi greu in continuare, dar si satisfactiile vor fi pe masura efortului depus de toti cei ce i-si doresc ca lucrurile sa devina si sa le mentina normale.

  Si ce poate fi mai frumos decat atunci cand cenusareasa de pana mai azi, sahul, detroneaza multe alte bloguri grele din zilele noastre( politic, fotbal, etc… ), chiar si pentru o clipita!
  Asta inseamna ca suntem nu numai multi, dar si puternici.
  ” Sa avem pofta de viata si de sah!”

  mai 15, 2009 - 8:07 pm Raspunde
 • A2M

  Felicitari si succes in continuare !

  Noi va urmarim cu mare placere 🙂

  mai 15, 2009 - 11:15 pm Raspunde
 • Marius Ceteras

  Felicitari lui Iulian si membrilor echipei sale.

  @Adrian Stanca: Cand te gandesti ca site-ul http://ioniliescu.wordpress.com sta in anonimat, ai impresia ca istoria se razbuna 🙂

  mai 16, 2009 - 8:31 am Raspunde
 • Sonea Mariana

  Felicitari, sanatate, putere, dorinta , succes!

  septembrie 30, 2009 - 12:28 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.