Open Benidorm cu rundele 6 si 7

Openul Benidorm cu rundele 6 si 7

MFide Barbu a fost infrant dramatic in runda 6, tributar din nou crizei de timp. Cu un finish bun el poate incheia in top 10.

mf-barbu-stapan-pe-pozitie1

MFide Barbu tributar din nou crizei de timp

Sandu a pierdut in a 6-a si a castigat in a 7-a. El e deja cu gandul la familie, sarbatori si turnee viitoare, ultimele doua runde nemaiavand o miza speciala pt el.
Dupa epuizantul meci cu Ivanchuk incheiat cu un epilog nedrept, eu am…dormit in primele 2 ore din runda 6. Din cand in cand eram batut usor pe umar ca sa ma trezesc si sa fac urmatoarea mutare. Intr-un tarziu am schimbat damele, m-am trezit si cu putin noroc am reusit sa castig, in acelasi fel mediocru in care castigasem la Copil Tenace in runda 4.
In runda 7 am facut prima partida buna cap-coada. Am incheiat rapid partida, lucru f bun mai ales ca maine am zi plina de sah, incepand cu Open Master dimineata si terminand cu nocturn seara!
Costica Turlea lupta bine si e f motivat in grupa B. El a reusit sa lege cateva victorii la rand si e bine plasat pt sprintul final. Daca va castiga ultimele 3 runde, il vom vedea pozand cu un trofeu in mana.
Daca ar fi jucat numai cu albele, Cezar ar fi fost tot turneul in fata, iar partidele lui s-ar fi transmis live pe Internet! Asa el continua evolutiile (meritorii totusi) de tip una alba una neagra. Anuntam pe aceasta cale retragerea din activitatea de turneu a lui Ioan Cezar. Turneul de aici e pt Cezar ultimul, el anuntand ca se va dedica familei si activitatilor profesionale. Cezar va continua totusi sa practice sahul la nivel neoficial, in parcul din piata Minis din Bucuresti.
cezarconcentrat
Cezar, un jucator cu un optimism extraordinar si  o pasiune nebuna pentru sah
La ora prezentei cei doi ploiesteni ai nostri continua sa lupte in pozitii in care se poate intampla orice, in crize de timp reciproce.

2 Comentarii

  • Adrian Stanca

    Costica Turlea a castigat runda a 7-a!!! El are 5,5/7 si are sanse mari sa termine turneul in plutonul fruntas!

    decembrie 6, 2008 - 10:37 am Raspunde
  • nicu valahu

    Cezar, stiu ce inseamna si sahul, si familia. Respectele mele.

    decembrie 6, 2008 - 11:04 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.