Benidorm:Un roman il infrunta azi pe Ivanchuk!

Simultan Vassily Ivanchuk

Simultanul va avea loc joi 4 decembrie 2008 la ora 10.30, si la el vor participa 25 jucatori din turneele A si B, cu Elo nu mai mare de 2200. (iata ca sunt si situatiuni in care acumularea de infrangeri si un Elo mic in consecinta sunt rasplatite!)

ivanchuk un-nou-recipient-pt-baut-bere

Invachuk are de furca astazi in simultan cu Adrian Stanca

Aveti aici linkul cu simultanul la care participa si jucatorul roman Adrian Stanca!

Jucatorii nostri au ales cu totii sa-si concentreze eforturile asupra turneului principal…cu exceptia aceluiasi omniprezent Adrian Stanca, prezent pana acum la toate actiunile din festival la care a avut drept de joc; ubicuitatea acestui personaj nu a scapat nici organizatorilor care incurajeaza acest tip de jucator amator, gata sa participe la orice concurs indiferent de ora si conditiile de disputare!

Cat despre duelul propriu-zis, el a inceput deja, caci l-am rugat pe Costica sa-l traga de limba pe Vassily ca sa aflam ce va juca la prima mutare.

costicacuivanchuk

Costica Turlea “agent 007 in misiune” la  Ivanchuk

Ivanchuk a aparut la masa de seara, unde parea dezorientat, vizibil speriat de perspectiva infruntarilor dificile pe care urmeaza sa le aibe 🙂 Am deja un avantaj asupra lui, avantaj pe care nu poate sa-l conteste nici macar el. In timp ce eu detin numeroase informatii si partide despre marele jucator, el nu poate afla aproape nimic despre mine! Singurele informatii pe care le poate afla despre mine se afla pe siteul FIDE, si ele sunt destul de laconice. De acolo poate afla doar data nasterii si ELO-ul actual, informatii care, ar trebui sa fim cu totii de acord, sunt insuficiente pentru pregatirea la adversar! O ultima informatie cu privirea la partida ce va incepe peste numai 6 ore: m-am hotarat sa nu raspund cu 1…Ca6, intrucat tin totusi sa joc o partida cu Ivanchuk si nu doresc sa fiu dat afara din simultan!

2 Comentarii

 • rodan

  Succes in transformarea “avantajului” in victorie. Hai al nostru!

  decembrie 4, 2008 - 11:04 am Raspunde
 • Catalin Ionescu

  Saracu’ Ivanchuk ar fi avut o cadere nervoasa daca jucai 1… Ca6 :-))

  Bafta!

  decembrie 4, 2008 - 1:05 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.