Georgiev dezamagit de prestatia echipei

Va prezentam un mic interviu de la Olimpiada, acordat azi de MM Georgiev dupa infrangerea de ieri cu echipa 2- a a Germaniei.

georgiev013

Ce s-a intamplat ieri, cand ati pierdut impotriva echipei a 2-a a Germaniei, inclusiv infrangerea ta cu Arik Braun?
Am jucat foarte prost, dupa 2 ore am crezut ca vom castiga 3 sau chiar 3,5 puncte, dar jocurile s-au intors impotriva noastra.

Mai joci inca Siciliana varianta Dragon?
Da, uneori. Probabil o data pe an.

Ai jucat deschiderea asta anul asta, ne putem astepta la un Dragon in timpul Olimpiadei?
Probabil. Nu stiu daca am jucat asa ceva anul asta.

Ai jucat in Bundesliga pentru o perioada.
Da, timp de 6 ani. Am jucat pentru Bochum si Castrop-Rauxel din 1996 pana in 2002. Am jucat deasemenea in campionate nationale pe echipe in Bulgaria, Croatia, Serbia, Austria si Franta. Sunt mai degraba un jucator de echipa decat unul individual.

Preferi campionate nationale condensate, unde joci toate rundele intr-o singura saptamana, sau intinse pe tot parcursul anului?
Cu siguranta prefer varianta condensata, cand nu ai probleme cu transportul si calatoriile lungi. Din acest motiv am renuntat sa mai joc in Bundesliga.

Exista un obiectiv impus de federatia voastra? Aveti probabil cea mai puternica echipa bulgareasca din toate timpurile, condusa de Veselin Topalov unul din cei mai puternici jucatori din lume?
Nu exista nici un obiectiv, nici o presiune. Dar vom castiga mai multi bani daca vom ocupa un loc bun in clasamentul final.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.