Kamsky – Topalov intra in prelungiri pana la anul?

Sofia, 10 Noiembrie 2008

Vesela Lecheva

Vesela Lecheva, Presedintele Agentiei pentru Tineret si Sport, sustine oferta Federatiei Bulgare de Sah pentru organizarea meciului pentru desemnarea adversarului lui Anand la suprematia mondiala, dintre Veselin Topalov si Gata Kamsky, se arata pe site-ul oficial al postului de radio Gong, Bulgaria.

Tinand cond de importanta competitiei si a pregatirii complexe, si pentru a oferi conditii optime pentru jucatori si mass media, Bulgaria a propus perioada de desfasurare a meciului intre 3 si 15 februarie 2009. Orasele gazda posibile sunt Sofia, Plovdiv, Veliko Tarnovo si Bansko.

In scrisoarea trimisa Presedintelui FIDE Kirsan Ilyumzhinov, Vesela Lecheva a subliniat ca toate garantiile finaciare sunt pregatite. Intre timp Bulgaria este surprinsa de schimbarea parametrilor financiari pentru acest meci, care se mareste la 300 mii de dolari fara o argumentre clara.

La cateva ore dupa declaratia domnei Lecheva la postul de radio national Darik, scrisoarea oficiala a fost trimisa la FIDE. Va prezentam textul complet al scrisorii de intentie al acestui meci.

topalov-kamsky-11194

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.