Si la altii sunt probleme: Humpy Komeru nu face parte din echipa Indiei pentru Jocurile Asiei

Koneru Humpy 

Jucatoarea numarul unu a Indiei,  Koneru Humpy a anuntat ca nu a fost selectionata pentru Jocurile Asiei pe echipe din Guangzhou de luna viitoare, la doar o zi dupa ce Federatia de Sah a Indiei a anuntat ca, Campionul Mondial Viswanathan Anand si Koneru Humpy nu vor participa la aceasta competitiei.
Castigatoare a doua medalii de aur la Jocurile Asiei de le Doha 2006, Humpy a declarat ca daca i s-ar fi dat sansa i-ar fi placut sa reprezinte India. “Nu am renuntat sa joc la Jocurile Asiei, ci nu s-a dorit participarea mea. Mi-as dori ca Federatia sa arate mai mult respect pentru jucatori si pentru celelalte angajamente pe care le au acestia.”  a spus Humpy, suparata.

“Sa joc pentru India este intotdeauna o prioritate si mi-as fi dorit mult sa joc pentru echipa si sa castig o medalie de aur. Federatia de Sah a Indiei mi-a cerut sa particip la un cantonament inainte de Jocurile Asiei dar ei ar fi trebuit sa aiba in vedere celelalte angajamente ale mele si sa ia performantele mele in calcul inainte sa respinga participarea mea”. a adaugat numarul doi mondial feminin.

“Toate apelurile mele catre federatie au fost degeaba si asta m-a lasat cu adevarat dezamagita. Ce pot sa faca daca nu mi se da sansa sa imi apar titlul de Campioana a Asiei?”

“Am trimis de asemenea o scrisoare catre Ministrul Sportului din india, MS Gill, dar inca nu am primit raspuns” a spus Humpy.

SURSA: ( I have been overlooked for the Asian Games: Humpy – The Times of India http://timesofindia.indiatimes.com/sports/events-tournaments/2010-asian-games/I-have-been-overlooked-for-the-Asian-Games-Humpy/articleshow/6842347.cms#ixzz142iJ8Quo)

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.