Turneul Regilor, editia a VII-a. Turneu de Blitz – 6 octombrie!

Turneul Regilor

SITE OFICIAL aici

UPDATE 4 octombrie, ora 12.00:

“TURNEUL REGILOR”

se va desfasura la sala “Virgil Madgearu” din cadrul ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI !

cladirea ASEAcademia de Studii Economice, intrarea din Piata Romana nr.6 – Bucuresti

BLITZ in deschiderea Turneului Regilor!

( duminica 6 octombrie – ora 16.00 )

Duminică 6 octombrie 2013 va avea loc la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE (Cladirea Ion N Angelescu – Caderea Bastiliei nr. 2-10, si Piata Romana nr. 6, Sector 1, Bucuresti)  debutul celei de a VII-a ediţii a TURNEULUI REGILOR. Începand cu ora 16 se va desfăşura un turneu de blitz deschis tuturor jucătorilor având coeficient ELO la şah clasic, şah rapid sau blitz.

Înscrierile la acest turneu (la care nu se va plăti taxă de participare) vor începe la ora 14.30 şi se vor încheia la ora 15.30 în limita a 100 de participanţi (în ordinea înscrierii).

Turneul se va desfăşura pe parcursul a 7 runde în sistem elveţian şi PRIMII 5 CLASAŢI vor juca o partidă de blitz cu unul dintre marii maeştri participanţi anul acesta la turneul de categoria 20. De la ora 19 va avea loc festivitatea de deschidere a turneului la care sunt aşteptaţi să participe toţi iubitorii de şah din capitală şi nu numai.

Cele 10 runde ale celui mai puternic turneu închis al anului se vor desfăşura începând de luni, zilnic, de la ora 15.30. Intrarea este liberă!

http://www.ase.ro/ase/prezentare/iframe.asp?latitude=44.44765998652836&longitude=26.096736171342823

ALTE POSTARI RELEVANTE

7 Comentarii

  • Gabi

    O idee buna pentru a umple sala macar la festivitatea de deschidere.

    octombrie 3, 2013 - 5:01 pm Raspunde
  • Florin Coman

    Felicitari organizatorilor pentru aceasta initiativa.

    octombrie 3, 2013 - 10:13 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Dupa ce am aflat despre schimbarea locului de desfasurare a turneului, din motive pe care nu le-am aflat inca, si avand sediul firmei la care lucrez in apropiere de ASE, m-am gandit ca este bine sa merg sa ma documentez putin la fata locului. Pentru cei ce doresc sa participe la turneul de blitz, intrarea este cea care se vede in fotografie (Piata Romana nr.6) , iar sala “Virgil Madgearu” unde se va disputa turneul, o s-o gasiti imediat ce treceti de usa, pe partea stanga. O sa mai revin cu detalii.

    octombrie 4, 2013 - 6:02 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Am ajuns acasa, dar voi pleca in noaptea asta la un drum destul de lung, asa ca nu voi mai putea intra pe blog decat maine seara. Pe atunci, am sa va fac o recomandare. In primul rand, pentru cei care au de gand sa vina cu masina personala, ii sfatuiesc sa foloseasca transportul in comun, deoarece e foarte, foarte greu de prins un loc de parcare, iar “hinghierii” de masini sunt activi in zona.
    Altfel, sala de joc este superba, poate un pic cam micuta (pot juca lejer circa 80 de jucatori ). Oricum, veti avea posibilitatea cu aceasta ocazie sa vedeti carti si manuscrise de mare valoare. Si daca tot vorbesc de valori, cine nu a visat vreodata la o partida cu un mare maestru de +2700: Caruana, Radjabov, Ponomariov, Wang Hao sau chiar cu emblematicul nostru mare maestru Dieter Nisipeanu?
    Daca doriti sa aflati si alte amanunte, va rog sa intrebati ce anume va intereseaza si va voi raspunde maine seara.
    Pana atunci, va doresc sa aveti pofta de viata si de sah!

    octombrie 4, 2013 - 9:37 pm Raspunde
  • dancostea64

    Stie careva cum se calculeaza ELO? Ce rezultat i-ar trebui jucatorului nostru ca sa castige puncte ELO?

    octombrie 5, 2013 - 3:34 am Raspunde
  • Gabi

    Pe site-ul Alexandrei Kosteniuk este un calculator ELO (www.kosteniuk.com/EloCalc/elo.php‎.) Dar habar n-am daca la turneele inchise sunt luate in considerare performantele ELO.
    Mai exista posibilitatea intrarii pe site-ul chessresult / tara / turneu care indica dupa fiecare partida variatia ELO.

    octombrie 5, 2013 - 8:25 am Raspunde
  • cid64

    Calculator rating oficial gasiti pe site-ul F.I.D.E.De cand s-a trecut la calculul ELO pe partida-inainte se calcula o medie a turneului-nu mai are nici o importanta daca turneul este open sau inchis,variatia coeficientului se calculeaza la fel.

    octombrie 5, 2013 - 9:25 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.