FRS M pe ECU Playing Zone, sambata 27 iulie 2013 de la: 15,00; 18,15; 21,30

logo FR Sah sectiunea online  ECU Playing Zone

       Incercam sa respectam formula utilizata oficial de forul european. Nu este altceva decat serverul rusesc ChessOK Playing Zone, cunoscut in trecut sub numele Chess Planet. Trei denumiri, acelasi unic server. Vreti sa continui? Chess Assistant Club va spune ceva? Iata si a patra denumire… In fine, cum ei ( ECU) au declarat-o zona oficiala de joc si noi o consideram ca atare, in mod logic, pentru ca apartinem de FR Sah care este membru ECU. De aceea va trebui sa ne obisnuim cu aceasta denumire.

    Mai schimbam un pic si orele de disputare si reducem numarul turneelor (care s-a dovedit inutil de mare). Zilele de joc sunt decise fortat, pentru ca sunt unicele zile de acces liber in camera Tournament, de pe serverul rusesc. Doua turnee miercuri 24 iulie si alte trei turnee sambata 27 iulie.

Orele de disputare: 15:00; 18:15 si 21:30 ( acesta din urma numai sambata). Turneele au o parola si o limita rating de inscriere. Aceasta clasa M, este rezervata jucatorilor cu rating egal sau mai mic de 2800 puncte. Nu uitati ca pentru a avea acces la echipa Romaniei, trebuie sa alegeti un nume de server (nickname sau username) care sa contina cel putin numele dvs. de familie. Se poate juca si cu nume de fantezie (evident nu cuvinte urate sau ofensive) dar nu puteti intra in echipa Romaniei, ci doar promova la fazele superioare. Alte amanunte:

Se respecta Regulamentul de functionare al echipei Romaniei. Fiecare turneu are o parola, in incercarea de a evita pe cat posibil jucatorii straini. Parola este simpla si compusa din cuvantul turneul+numarul turneului. Exemplu: turneul1.

Pentru a intra pe server, trebuie sa descarcati si sa instalati un soft client, pe care il gasiti aici. Odata lansat programul, apasati Register si completati atent toate datele cerute acolo (foarte usor se poate crea un cont daca mergeti la varianta flash, respectiv butonul “Unde jucam”, sus pe antetul site-ului nostru, apoi derulati pana vedeti cele doua table de joc. A doua este ChessOK. Se face usor cont insa retineti ca nu se poate juca in turnee pe varianta flash. Dar contul ramane perfect valabil si va descarcati soft-ul client ulterior). Apoi faceti logarea si pe bara gri verticala din stanga, gasiti zona Tournament.

 Aveti aici un video explicativ cu structura serverului.

 Iar aici ECU Playing Zone Manual

Intrati acolo si cautati turneul nostru care are denumirea FRS M/1 sau FRS M/2 etc. Toate incep cu FRS urmat de clasa turneului M si numarul lui 1. Faceti click pe el si apoi sub lista turneelor, gasiti butonul Join. Il apasati cu atentie o singura data si va apare o mica fereastra, in care introduceti cuvantul cheie ( la FRS M/1 este: turneul1). Inscrierea trebuie sa fie reusita si la butonul Players (in dreapta lui Join, care probabil intre timp a devenit Leave), va regasiti in lista jucatorilor ce vor disputa acel turneu. Va doresc succes!

Pentru orice problema si daca sunt prezent la calculator, adresati-va pe mail sau mai rapid pe messenger la: mxtudorache@yahoo.it

Programul turneelor (pe care il gasiti si la Calendar competitii) este:

Miercuri 24 si Sambata 27 iulie, zile dedicate selectiei pentru echipa Romaniei pe ECU Playing Zone. Este randul categoriei de rating egal sau mai mic de 2800 ( dar avand in vedere ca nu a avut loc nici macar un turneu, cei cu rating mai mic de 2501 pot juca fara probleme si cu drepturi egale) . 5 turnee programate in 2 zile diferite, cand accesul este liber pe server, dupa cum urmeaza:

Miercuri 17 iulie   

15:00 FRS M/1

18:15 FRS M/2

    

Sambata 20 iulie   

15:00 FRS M/3   

18:15 FRS M/4

21:30 FRS M/5

Toate turneele sunt in cadenta 3minute+ 0secunde/jucator. Fiecare turneu are o parola de intrare scrisa cu litere mici de tipul: turneul+ numarul sau fara spatiu (exemplu: turneul1).

    Saptamana viitoare, indiferent de participarea jucatorilor la aceasta clasa, o sa avem turneele de clasa S, dedicate celor cu rating mai mare de 2800 puncte ( cu eventualii calificati de saptamana acesta). Vor fi tot 5 turnee, la  aceleasi ore de incepere. Sigur, este greu sa impiedicam intrarea celor sub 2800 in turneele de clasa S. Dar in cazul cand obtin un loc de intrare in selectionata, va fi validat doar daca ei au castigat in saptamana precedenta un turneu de clasa M (evident, daca aceste turnee au avut loc in acea saptamana).

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.