Remember 29 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de “Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 29 aprilie 2009 si 20102009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  Antrenamentul zilei, O diagrama pe zi si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume de la editia a 11-a a Open Chess Championship Dubai avem rezultatele si clasamentele dupa primele 3 runde, de la Open Benidorm-Spania avem partide comentate, iar de la FIDE Grand Prix Tournament avem rezultatele, clasamentul si perechile. La rubrica Diverse aflam Decizia instantei de la Lausanne in cazul procesului dintre ECU si Federatia Turca de Sah. Avem prezentate invitatia si clasamentul Turneului online Colosseum (57) 3+2/9 runde si clasamentul final de la Grand Prix Aprilie.

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi si Stirile din sah 24 de ore din 24. Continua prezentarea opiniilor jucatorilor cunoscuti in cadrul articolului Cine va castiga (partea a 8-a). In cadrul rubricii Curiozitati sahiste avem Omul zilei, Profesorul de sah din Cugir, Vasile Lupu vrea sa intre in cartea recordurilor, in cadrul rubricii Sahistul zilei aflam ca Ciprian Nanu a obtinut titlul de MMI, iar in cadrul rubricii Diverse avem o corespondenta despre cea mai micuta campioana a tarii.  In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem rezultatele rundei 2 Grand Prix Feminin, Nalchik si declaratii ale jucatoarelor. Se continua cu prezentarea lucrarii maestrului Volodia Vaisman intitulata Metodologia antrenamentului sahist (Partea a 39-a). Pentru Turneele Online Colosseum (95) avem invitatia , clasamentul final si partidele jucate la turneul de 3+1/9 runde.

Aici puteti vedea articolele din 29 aprilie 2010

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.