Remember 28 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de “Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 28 aprilie 2009 si 20102009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  Antrenamentul zilei si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem de la Voineasa Campionatele Nationale de Juniori, partide de la categoria baieti 14 ani. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume la editia a 7-a a Open International de Pierrevert Vladimir Doncea a realizat prima norma de MM, de la Open Benidorm 2009 avem listele start, rezultatele, clasamentele, premiile si partide jucate, de la Campionatul Mondial Scolar si de Amatori si Open Salonic avem clasamentele si perechile, iar de la FIDE Grand Prix rezultatele si perechile. In cadrul rubricii Biografii sahiste avem continuarea articolului intitulat Nakamura-jucatorul spectacol cu partea a 7-a.  La rubrica Diverse aflam ca Anand este invitat sa popularizeze sahul in Chile. Avem invitatia de participare la Turneul online Colosseum Grand Prix Aprilie 3+2/9 runde.

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi si Stirile din sah 24 de ore din 24.  In cadrul Meciurilor de sah avem partea a 4-a a meciului pentru Campionatul Mondial:Topalov-Anand. Continua prezentarea opiniilor jucatorilor cunoscuti in cadrul articolului Cine va castiga (partea a 7-a), iar in cadrul Interviurilor avem partea a 2-a si a 3-a a interviurilor sahistilor romani despre meciul Topalov-Anand. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah avem de la Braila pe Laura Doroftei care a fost a patra sahista din lume. In cadrul Turneelor de sah online Colosseum avem clasamentul final si partidele jucate la turneul cu numarul 94, 3+0/11 runde. In cadrul rubricii Diverse aflam ca Federatia Moldovei de sah a aprobat componenta echipei pentru Olimpiada de sah.

Aici puteti vedea articolele din 28 aprilie 2010

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.