Remember 23 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de “Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 23 aprilie 2009 si 20102009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  Antrenamentul zilei, O diagrama pe zi si Capcane in deschidere.  In cadrul rubricii Turnee de sah in lume de la Nalchik FIDE Grand Prix avem prezentate rezultatele si perechile, o partida comentata. In cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 4-a a articolului intitulat Importanta strategica a campurilor si complexelor de campuri slabe. La rubrica Diverse avem Premiul ChessCafe.com Book of the Year pentru cartea Forcing Chess Moves. Ni s-a pus intrebarea: Mai are sahul vreun viitor?

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Un studiu pe zi si Stirile din sah 24 de ore din 24. In cadrul Turneelor de sah in lume din Republica Moldova avem turneul international sah on-line:Ort Chess Federation Cup 2010. In cadrul rubricii Legendele sahului avem prezentata partea a 9-a a articolului intitulat Kasparov-Karpov, file de istorie despre bataliile epice dintre cei 2 mari K. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Topalov despre meciul Topalov-Anand: Cine va castiga? (1).

Aici puteti vedea articolele din 23 aprilie 2010

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.