Remember 20 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de “Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 20 aprilie 2009 si 20102009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  Antrenamentul zilei si Capcane in deschidere. Fiind inceput de saptamana se continua prezentarea Problemelor de logica la inceput de saptamana. In cadrul rubricii intitulata Rubrica Incepatorului avem Finaluri pentru incepatori: Dama vs Turn, iar in cadrul rubricii Articole Teoretice avem articolul intitulat Diferenta dintre teorie si practica-un final fundamental. In cadrul rubricii Diverse aflam Cum sa ne pregatim pentru competitii.

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Un studiu pe zi si Stirile din sah 24 de ore din 24.  In cadrul rubricii Teoria Deschiderilor avem prezentat Gambitul Morra. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Veselin Topalov despre meciul Topalov-Anand (partea 1).   Se continua cu prezentarea lucrarii maestrului Volodia Vaisman intitulata Metodologia antrenamentului sahist (Partea a 38-a).

Aici puteti vedea articolele din 20 aprilie 2010

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.