Remember 08 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de “Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 08 aprilie 2009 si 20102009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor: O diagrama pe zi si Antrenamentul zilei.  In cadrul rubricii Turnee de sah viitoare avem turneul Ikaros Chess Festival 2009, Grecia. In cadrul Turneelor de sah in lume avem clasamentul rundei 4 de la editia a 10-a a Campionatului Rusiei pe echipe, feminin si rezultatele, perechile si clasamentul de la Memorialul Arnold Eikrems, Oslo 2009. In cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 2-a a articolului intitulat Importanta strategica a campurilor si complexelor de campuri slabe. In cadrul Biografiilor sahiste din anul 1925 avem un Reportaj despre Capablanca in New York World.

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi si Stirile din sah 24 din 24 de ore.  In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem listele start si perechile de la Campionatul National Individual de copii si juniori Baieti si Fete de la Voineasa. In cadrul Turneelor de sah in lume avem pozitii comentate de la editia a 14-a a Neckar Open Deizisan.

Aici puteti vedea articolele din 08 aprilie 2010

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.