Remember 01 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de “Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 01 aprilie 2009 si 20102009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor: O diagrama pe zi si Antrenamentul zilei.  In cadrul rubricii de Turnee de sah in lume avem prezentata o partida de la Open Reykjavik 2009. In cadrul rubricii Teoria deschiderilor avem prezentata Apararea Siciliana, Varianta Dragon. In cadrul rubricii de Diverse aflam ca se intoarce Garry Kasparov!

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei, Un studiu pe zi si Stiri din sah 24 din 24 de ore. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem de la Satu-Mare: Cupa Vointa Informatia Zilei editia a VIII-a si etapa de Grand Prix Junior 2010, listele start si clasamentele finale. De la Turneul Online Colosseum 85, 3+2, 8 runde avem prezentata invitatia de participare. In cadrul Interviurilor avem un interviu cu MM Stelios Halkias din Grecia. In cadrul rubricii Partide alese avem o partida din Brazilia, 1973 O frumoasa partida de atac marca Smyslov, iar Ranko Szhuhanek revine in sahul de performanta cu o norma de MMI.

Aici puteti vedea articolele din 01 aprilie 2010

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.