Stiri din sah – 24 de ore din 24 – Joi 11.11.2010

Update 8:12

Grischuk il inlocuieste pe Carlsen in turneul Candidatilor

O data cu anuntul de retragere din turneul Candidatilor  a lui Magnus Carlsen, FIDE a gasit un inlocuitor, in persoana lui Alexander Grischuk. Astfel perechile pentru primul turneu sunt:

Topalov – Kamsky
Kramnik – Radjabov
Aronian – Grischuk
Gelfand – Mamedyarov

Update oo.15

Memorialul Dr. Octav Troianescu, ce ar fi urmat sa se tina in perioada 13- 21 noiembrie la sala RATB :  Amanat din motive tehnice!

Update 00.10

În spiritul îmbunătăţirii întregii sale activităţi, Federaţia Română de Şah aşteaptă până la data de 1 decembrie 2010 propuneri din teritoriu vizând proiectul Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, Regulamentul de transfer, Regulamentul de clasificări, precum şi Regulamentele de desfăşurare a Campionatelor Naţionale – individuale şi pe echipe.
Toate documentele le puteţi găsi pe această pagină.
Propunerile se vor adresa în scris, pe mailul sau faxul Federaţiei.

Update 00.05

Întrunită în plen pe data de 30 octombrie 2010, Comisia de Etică şi Disciplină a FRŞah a decis suspendarea din activitatea organizatorică pe timp de 12 luni a lui Dan-Gabriel Păsărelu şi a CS Siciliana Bucureşti, precum şi amendarea lor (în solidar) cu 500 lei, în baza analizării dosarelor turneelor Festivalul internaţional de şah Eforie 2010 şi Festivalul Internaţional de Şah “Jupiter 2010”

sursa:  site FRSah

2 Comentarii

  • ovidiu_3003

    Comisia de etica si disciplina a decis ceva .Ce credeti ca a decis ?Amendarea celor care fac remize scurte intre ei si care numai morale nu sunt ?Ei as…A decis altceva…amendarea oamenilor care o supara .Nu este etic sa faci remize scurte !

    noiembrie 11, 2010 - 6:26 am Raspunde
  • vasim

    Pacat ca s-a retras Carlsen, mare pacat.
    Cand vroiam sa vad si eu care e valoarea lui.
    Practic o sa se califice Topalov, Kramnik, Aronian si Memedyarov.
    Dupa aceea o sa vedem meciuri foarte interesante intre acesti 4 jucatori.
    Favoritul meu acum e Aronian.

    noiembrie 12, 2010 - 1:09 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.