Mesajul catre Frsah al ACS de sah Apa nova Bucuresti

7 Comentarii

  • Conf.dr.Tiberiu Lakatos

    Stimate domnule presedinte,
    Luarea dumneavoastra de pozitie,vine intr-un moment in care “teama,ca totul e deja istorie”,m-a coplesit!
    Impartasesc “ad literam”,opiniile domniei voastre,exprimandu-mi in acelasi timp acordul,ca numai demisia(demiterea?),in bloc a actualei conduceri a FRSah,si organizarea unor alegeri(nu votari),cu adevarat democratice,ar putea insenina “negura sahului romanesc”!
    Excelenta propunerea domniei voastre,ca noul presedinte,sa-si prezinte “echipa” cu care doreste sa lucreze in beneficiul sahului romanesc,cu responsabilitati clar asumate!
    Primiti asigurarea,celor mai distinse consideratii!
    Dr.Tiberiu Lakatos
    Presedinte CSS Medicina Timisoara

    octombrie 21, 2010 - 7:47 am Raspunde
  • sergiu grunberg

    O scrisoare excelenta, pe cat de taioasa, pe atat de sincera si precisa .
    Citind-o, m-am intrebat oare ce gandesc cei alesi intr-o functie mai mica sau mai mare . Oare cred ca ei sunt cei mai destepti si capabili? ca lumea ii alege datorita unor merite incontestabile ?
    Ma indoiesc . De abia dupa alegeri capata constiinta propriei valori, nu mai exista responsabilitate sau respectarea promisiunilor, acum pot face ce vor, caci au sufragiul popular .
    Daca lucrurile merg prost, ideea demisiei ii oripileaza , fiindca evident ei sunt infailibili. A-ti da demisia dupa ce esti ales, presupune in primul rand onoare, iar la noi onoarea este o “rara avis” .Asa ca ,in ciuda faptului ca prestatia domnului Dumitriu -vorba olteanului- fu neriusita , am dubii ca va fi capabil de un asemenea gest.
    Despre ceilalti din Consiliul Director la functii mai mici , oameni mai mici
    Sergiu Grunberg

    octombrie 21, 2010 - 4:42 pm Raspunde
  • Niki

    Felicitari domnilor de la Apa Nova care au iesit in apararea lui Dieter si a sahului romanesc(mai bine mai tarziu decat niciodata). Un mesaj clar si bine structurat care sper sa fie picatura care umple paharul criticilor aduse conducerii FRSah.

    octombrie 21, 2010 - 7:34 pm Raspunde
  • viticultorul

    Da,Niki,ai dreptate!
    Eu inca sunt sceptic,vazand mesaje “a la Acreala”!
    Faca-se voia ta (noastra!!!)

    octombrie 22, 2010 - 1:33 pm Raspunde
  • ovidiu_3003

    Da …o scrisoare pe care o asteptam.Ma intrebam doar cand are sa vina .Suntem multi cei care gandim asa .Karateka da ti demisia nu o mai taragana!Ce s a intamplat in mandatul tau nu este o gresala oarecare,nu te putem ierta.

    octombrie 22, 2010 - 4:42 pm Raspunde
  • dieter

    Multumesc pentru pozitia oficiala a clubului APA NOVA,domnule Presedinte! Iata ca tot ‘podiumul’ Superligii,a ales sa ia pozitie fata de actuala conducere frsah,desi mi-e teama ca nici acest lucru nu va avea efect pe termen scurt.Insa mai devreme sau mai tarziu oamenii politici pleaca din sah,iar noi sahistii (mai ales cluburile care au drept de vot!) sper sa fii invatat ceva din povestea asta.
    Din pacate la Cupa Campionilor am jucat foarte prost,mai am mult de lucrat la blocarea emotiilor in timpul unui scandal.Spun asta fiindca am avut scaderi incredibile de concentrare in timpul partidelor,fapt specific oboselii psihice.Daca o sa am un pic de timp liber(la ora actual stau prost la acest capitol)o sa vin cu niste exemple ‘brutal’ de sincere pe acest blog.
    Sa auzim de BINE

    octombrie 27, 2010 - 12:24 pm Raspunde
  • ovidiu_3003

    Da …Dieter am vazut ca rezultatele tale la Cupa Campionilor n au fost printre cele mai bune …dar e de inteles in conditiile neparticiparii echipei masculine la Olimpiada.Nu esti masina si acesta i un sport pe care l faci cu capul …nu ai cum sa zici de azi nu ma mai gandesc la ceea ce a fost ca poate sa ti revina in minte involuntar .Acum daca o sa scazi la Elo o parte din vina o poarta si karateka.Nu avea cum sa nu te tulbure scandalul cu neparticiparea echipei mai ales ca am vazut cu unii oameni ,putini la numar ,e adevarat ,te acuzau si pe tine de aceasta neparticipare .Unii erau prieteni de ai lui karateka ,altii nu ,dar asa credeau ei ca vina trebuie sa fiea a ambelor parti .Degeaba le spuneam cu argumente ca un sahist ca sa joace bine trebuie sa fie multumit …ei o tineau pe a lor cu dragostea de tara si cu sacrificiu.Nu sacrificiul lui karateka si altor oameni politici ci tot sacrificiul celor ce muncesc .

    Mi ar placea sa mai citesc niste comentarii scrise de tine cand poti tu .Eu oricum nu l iert si nu l uit pe karateka si am sa i cer mereu demisia !

    octombrie 27, 2010 - 7:55 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.