Stiri din sah – 24 de ore din 24 – Miercuri 29 septembrie 2010

Update 22,02

3.Ion Şerban Dobronăuţeanu este noul vicepreşedinte ECU!

Mişcarea şahistă din România a obţinut o recunoaştere de prestigiu prin alegerea domnului Ion Şerban Dobronăuţeanu  în funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Europene de Şah (ECU), în urma votului care a avut loc la Khanty-Mansiysk. Delegatul României a făcut parte din echipa bulgarului Silvio Danailov, care a fost ales preşedinte al ECU, depăşindu-l cu 30-24 pe turcul Ali Nihat Yazici.

Preşedinte al FIDE a fost reales Kirsan Ilyumzhinov (Rusia), care s-a impus clar în faţa compatriotului său Anatoly Karpov, cu scorul de 95-55.

(Sursa. Frsah.ro)

Update 17.08

2.Cristina Foisor si Carmen Voicu-Jagodzinsky si-au castigat partidele, si, impreuna cu cele doua remize ale Luminitei Cosma si Alinei L’Ami au dus scorul la un 3-1 intr-un meci cu o echipa dificila! Bravo fetelor!!! Hai Romania! Vom fi si maine alaturi de voi. Felicitari, inca o data, pentru meritate victorie!

Update 16.10

1. Romania – Iran 1/2-1/2

Intr-un meci mai greu decat spun calculele hartiei, Romania intalneste reprezentativa Iranului. Prima partida incheiata este cea intre Alina L’Ami si Shayesteh Ghaderpour, incheiata la egalitate. Toate celalalte meciuri sunt pe muchie de cutit. Hai Romania!

1 Comentariu

  • costica a

    ROMANIA, HAI ROMANIA! suntem alaturi de voi…VICTORIE, VICTORIE, VICTORIE!

    septembrie 29, 2010 - 3:29 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.