Viswanathan Anand pastreaza coroana de campion!

Dupa 12 partide, unele din ele incendiare, V. Anand reuseste performanta de a pastra coroana de campion mondial. Partida 12 a fost una de mare spectacol, Anand dominand-o copios, pe fondul unor grave erori de calcul a lui Topalov. Cel care a gresit penultimul, a castigat! Topalov primeste astfel o palma morala, cei 5 ani diferenta, in favoarea sa, din pacate pentru el, nu au contat. Felicitam fostul si noul Campion Mondial Viswanathan Anand !

ALTE POSTARI RELEVANTE

7 Comentarii

  • Remizatorul

    Vivat !!! Vivat !!! Vivat !!! Eu tin cu Magnus Carlsen indiferent cine joaca la campionatul mondial…acum nu mai spune nimeni ca Topalov a incercat sa triseze utilizand Rybka ?

    mai 11, 2010 - 7:14 pm Raspunde
  • Stefan

    Eu ii felicit pe amandoi, a fost o confruntare taioasa, pana la ultima partida. Imi pare bine ca a castigat Anand, e mult mai de treaba de cat bulgarul Topalov!

    mai 11, 2010 - 7:23 pm Raspunde
  • nicu valahu

    Merci, Anand!

    mai 11, 2010 - 7:28 pm Raspunde
  • Cristi_din_Peris

    S-au vazut cei 5 ani diferenta. Adica 5 ani in plus in care Anand a luat bataie buna de la Kasparov si Karpov inclusiv in meciuri cu titlul mondial pe masa, oameni de la care a invatat enorm

    mai 12, 2010 - 7:33 am Raspunde
  • vasim

    Il felicit pe Anand care a dat dovada de o pregatire extraordinara.
    De asemenea il felicit pe Topalov care a facut ca tot meciul sa fie foarte spectaculos.
    Multi alti challangeri ar fi fost mult mai fricosi si ar fi jucat multe partide la remiza, nu si Topalov si pentru asta trebuie sa ii multumim.
    Plus regula Sofia aplicata de el in acest meci nu e la indemana oricui sa o aplice intr-un meci pt campionul mondial.
    El a aratat in acest meci ca sahul poate fi foarte frumos chiar si atunci cand il joci impotriva unei masini de calcul numita Anand.
    Anand a dovedit ca inca se poate pregatii exceptional si la varsta de 40 de ani.
    Multzi au crezut ca nu o sa reziste presiunii puse de Topalov, inclusiv eu, dar el a dovedit contrariul.
    Palmele de orice fel nu isi au rostul in sah si in sport in general, asta ar trebui sa stie orice sportiv sau ziarist chiar si amator!

    mai 12, 2010 - 10:29 am Raspunde
  • Costin Beiu

    Vasim: sunt de acord cu tine, totusi un sportiv trebuie sa inteleaga ca luarea peste picior a adversarului cu “5 ani in plus” nu isi are rostul.

    mai 12, 2010 - 9:35 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.