Marti seara, 16 martie, de la ora 22,00 avem turneu Colosseum (78)

Marti seara incepand cu ora 22,00 avem turneu Colosseum (74) in camera “Sah cu Ceausescu”

colosseum-statues2

Al 5-lea turneu de sah din acest sezon, open ” Colosseum va fi Marti seara 16 martie , ora 22:00

Marti seara 16 martie 2010 de la ora 22:00 in camera”Sah cu Ceausescu” de pe www.playchess.com.

Durata: 3 min +0 (zero) secunde increment pe durata a 11 runde.

De saptamana trecuta, prin cooptarea inimosului Marian Tudorache, vom putea sa avem turnee de 3 ori pe saptamana: Marti, Joi si Sambata seara.

Programul saptamanii  al turneelor de pe Playchess:

Marti seara 16 martie , ora 22:00

Durata: 3 minute +0 (zero) secunde increment pe durata a 11 runde

Joi seara 18 martie, ora 21:15

Durata: 3 minute + 2 secunde increment pe durata a 7 runde

Intrati pe www.iulianceausescu.wordpress.com pentru amanunte si inscrierea la turneu.Toţi cei care vor să joace şah sunt aşteptaţi pe server. Tot ce aveţi de făcut este să citiţi articolul în care este explicat pas cu pas modalitatea de înregistrare. Pentru orice nelămurire vă stau la dispoziţie. După ce vă faceţi cont şi accesaţi serverul, jucaţi şi voi câteva partide ca să vă familiarizaţi cu aplicaţia.

Inscrierea

Pentru cei cu conexiunea proasta, va rog sa va uitati si daca sunteti cu ea pe culoare rosie sau maron, sa iesiti si sa intrati din nou. Va voi introduce din nou la turneu fara probleme. Vreau sa lichidam cat mai multe suspiciuni .


Postaţi un comentariu în subsolul acestui articol în care să precizaţi cu ce Nick veţi participa pe Playchess în concurs. Eu cred ca trebuie sa stim cine castiga turneul si premiantii, si cel care joaca cea mai frumoasa partida. Altfel, daca nu suntem ceea ce vrem sa credem ca suntem, si sa dam senzatia asta atunci cand suntem pe blog, la concurs si in viata. Daca ne ascundem, este clar ca progresul va fi mai mic decat scandalul creat, si niciodata nu vom reusi sa facem pasii constanti si orientati spre varfurile spre care tindem cu totii in visele, planurile sau proiectele noastre. Pot fi si motive plauzibile, insa aceste concursuri chiar de sunt pentru amatori de sah mai ales, sunt si vor fi urmarite de oameni din ce in ce mai multi si cu un interes de la oameni ce vor sa ne ajute pe noi si promovarea sahului. Cred ca in mare parte ne cam stim de pe blog si repet, specificati daca nu vreti ca numele dumneavoastra sa nu fie pus pe site, desi cand castigati nu stiu cum suna. Eu am incredere in cei care vin aici si la turnee ca sunt toti de bunacredinta si vom reusi sa popularizam cat mai mult sahul, si ca oamenii sa vina din nou spre sah.

Desfasurarea competiţiei?

Turneu: 3 min+ 0 (zero) secunde > 11 runde

Având în vedere că avem de a face cu un concurs online, în cazul în care întârziaţi şi pierdeţi , o runda sau mai multe, puteţi începe concursul din runda următoare .

Când are loc concursul?

Concursul se dispută Marti 09 martie 2010 începând cu ora 22:00

Care este programul competiţiei?

 • ora 21:40- 22:00- Înregistrarea participanţilor (trebuie să vă prezentaţi în sala de joc, pentru ca eu să vă introduc în turneu)
 • ora 22:00 – 23:15 – desfăşurarea turneului
 • 23,30- Afisarea rezultatelor

Multă baftă!

Pentru acest lucru vom folosi o platformă extrem de populară la nivel mondial şi extrem funcţionabilă în acelaşi timp, Playchess.

Aici îşi dau întâlnire cei mai puternici jucători din lume şi nu numai. În fiecare moment găsiţi pe server peste 10.000 de utilizatori din toate colţurile lumii, de la începători până la mari maeştri de extraclasă.

Pentru a accesa acest server, trebuie fie să descărcaţi prin click aici softul playchess gratuit fie să aveţi programul de jucat şah Fritz.

Aveţi aici şi un manual de utilizare a serverului.

Trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

 • Descărcaţi soft-ul gratuit sau faceţi rost de Fritz
 • Instalaţi aplicaţia pe calculatorul vostru
 • Accesaţi aplicaţia si creaţi-vă un cont. Procedura este extrem de simplă.
 • Intraţi pe server cu user-ul şi parola pe care aţi ales-o

Citiţi manualul dacă aveţi nelămuriri, sau puneţi aici comentarii. Eu vă voi răspunde cât pot de repede.

Serverul este organizat pe „camere”. Cele mai importante sunt:

 • Main playing hall … aici găsiţi majoritatea jucătorilor şi puteţi lansa provocări.
 • Tournaments … aici sunt mai multe „sub-camere”. În cele oficiale organizează turnee periodic administratorii serverului. În cele Private sunt găzduite turneele utilizatorilor. Într-una din aceste „private” vor fi organizate şi turneele
 • Broadcasts … aici vedeţi LIVE cele mai tari turnee din lume

Utilizatorii primesc un rang … de la pion la … rege … În primele şase zile sunteţi „pion”, după care, dacă aveţi un număr suficient de partide jucate, deveniţi „cal” Rangul este important, deoarece anumite evenimente de pe server sunt restricţionate.

De asemenea primiţi şi un coeficient, în funcţie de rezultatele înregistrate în partide. Cam după 7 partide jucate vi se calculează performanţa.

Utilizarea serverului este gratuită şi din câte ştiu eu nimănui nu i se şterge contul aiurea. Apropos, serverul monitorizează toate partidele jucate. Dacă vă prinde că utilizaţi programe de şah în timpul partidelor, vă şterge automat contul.

Totuşi, pentru cei care vor să plătească, pentru o taxă de 30 euro pe an ai acces la mai multe funcţionalităţi … spre exemplu poţi CHAT-ui la anumite turnee LIVE, sau poţi vedea transmisii şi comentarii VIDEO de la super turnee.

Vă aştept şi pe Playchess. De asemenea vă rog să comentaţi aici orice nelămuriri sau probleme întâmpinate la utilizarea aplicaţiei.

Pentru a juca turneele de şah trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

 • Descărcaţi aplicaţia gratuită cu care vă conectaţi la server, după care vă creaţi un cont. Totul durează maximum 10 minute. Citiţi aici toate datele!
 • Intraţi în sala de joc. Urmăriţi în zona din dreapta jos, secţiunea “Rooms” … aici căutaţi “Clubs & Federations” –> “Romania” –> “Sah cu Ceausescu –> “Tournaments” … faceţi click pe această sală
 • Odată intraţi aici, veţi vedea în zona din stânga sus zona “Players”. Zona are 4 etichete: Info … Players … Games … World. La “Info” aveţi detalii despre competiţie, iar când apăsaţi pe “Players” vedeţi ce jucători sunt în sală cu voi. Imediat sub acea zonă aveţi nişte “butonaşe”. Primul din stânga este “Join Event” Îl apăsaţi şi mie îmi vine un mesaj. Eu vă adaug, iar vouă, în fereastra de chat vă apare mesajul “You are in …”
 • Când se dă startul rundei, vi se deschide automat fereastra cu partida, iar voi nu trebuie decât să mutaţi …

Va urez succes si sper sa veniti in numar cat mai mare sa participati la turneul romanesc de sah. Am venit in intampinarea dorintelor dumnevoastra, si vom veni si in viitor, pentru ca scopul nostru este de promovare a sahului si de a fi uniti pentru a reusi sa facem ceva pentru sah. Si dumneavoastra sunteti foarte importanti, pentru aportul pe care il aduceti cu ideile, comentariile si criticile si intr-un cuvant prin faptul ca ne cititi si ne ajutati sa facem o treaba cat mai buna impreuna. Va multumim in numele celor care incearca sa faca ceva pentru sah prin mijloacele site sau blog. Si sa stiti ca suntem uniti cu totii pentru o cauza mai buna a sahului si pentru a face o treaba cat mai buna si pentru ca sahul sa isi recapete locul pe care il merita intre sporturi si ca parte din viata si educatia oamenilor. Mult succes la turneu!

ALTE POSTARI RELEVANTE

 • hritcucos

  Ora 22 este cea mai potrivita pentru un turne. Voi incerca sa fiu acolo ca de obicei 🙂
  ID: hritcucos3

  martie 16, 2010 - 1:08 pm Raspunde
 • Muratura Sahului

  O sa las diplomatia la o parte pt ca niste “gazetisti” de 2 bani mananca asa mult… cu lingurita ca ramai socat.
  Cum poti sa spui ca exista suspiciunea de aranjament cand Senetia, cum am spus mai sus era locul #1 in runda 6 cu 5.5 la 0.5-1 punct de urmatori concurenti.
  Si degeaba incercati sa ascundeti faptul ca nu a fost un atac la persoana cand stiu ca relatiile noastre nu sunt tocmai bune dupa incidentul de la Giurgiu, apoi refuzul meu de a colabora cu Iulian la blog si faptul ca v-am criticat, ca scrieti ode unor oameni sau factiuni politice care vor sa isi creeze imagine si sa fie asociati cu calitatile uni jucator de sah.
  Si mai nou ati blocat si postarea de comentari la articolul http://iulianceausescu.wordpress.com/2010/03/15/senetia-teodor-radu-ioan-o-partida-cu-deznodamant-dramatic-de-la-mem-ciocaltea/

  Felicitari

  martie 16, 2010 - 1:39 pm Raspunde
 • MuraturaSahului

  O sa las diplomatia la o parte pt ca niste “gazetisti” de 2 bani mananca asa mult… cu lingurita ca ramai socat.
  Cum poti sa spui ca exista suspiciunea de aranjament cand Senetia, cum am spus mai sus era locul #1 in runda 6 cu 5.5 la 0.5-1 punct de urmatori concurenti.
  Si degeaba incercati sa ascundeti faptul ca nu a fost un atac la persoana cand stiu ca relatiile noastre nu sunt tocmai bune dupa incidentul de la Giurgiu, apoi refuzul meu de a colabora cu Iulian la blog si faptul ca v-am criticat, ca scrieti ode unor oameni sau factiuni politice care vor sa isi creeze imagine si sa fie asociati cu calitatile uni jucator de sah.
  Si mai nou ati blocat si postarea de comentari la articolul ” Senetia Teodor-Radu Ioan, o partida cu deznodamant dramatic de la Memorialul Ciocaltea ”

  Felicitari Dl Stanca

  martie 16, 2010 - 1:42 pm Raspunde
 • MuraturaSahului

  O sa las diplomatia la o parte pt ca niste “gazetisti” de 2 bani mananca asa mult… cu lingurita ca ramai socat.
  Cum poti sa spui ca exista suspiciunea de aranjament cand Senetia, cum am spus mai sus era locul #1 in runda 6 cu 5.5 la 0.5-1 punct de urmatori concurenti.
  Si degeaba incercati sa ascundeti faptul ca nu a fost un atac la persoana cand stiu ca relatiile noastre nu sunt tocmai bune dupa incidentul de la Giurgiu, apoi refuzul meu de a colabora cu Iulian la blog si faptul ca v-am criticat, ca scrieti ode unor oameni sau factiuni politice care vor sa isi creeze imagine si sa fie asociati cu calitatile uni jucator de sah.
  Si mai nou ati blocat si postarea de comentari la articolul ” Senetia Teodor-Radu Ioan, o partida cu deznodamant dramatic de la Memorialul Ciocaltea ”

  Felicitari Dl Stanca.

  martie 16, 2010 - 1:52 pm Raspunde
 • MuraturaSahului

  O sa las diplomatia la o parte pt ca niste “gazetisti” de 2 bani mananca asa mult… cu lingurita ca ramai socat.
  Cum poti sa spui ca exista suspiciunea de aranjament cand Senetia, cum am spus mai sus era locul #1 in runda 6 cu 5.5 la 0.5-1 punct de urmatori concurenti.
  Si degeaba incercati sa ascundeti faptul ca nu a fost un atac la persoana cand stiu ca relatiile noastre nu sunt tocmai bune dupa incidentul de la Giurgiu, apoi refuzul meu de a colabora cu Iulian la blog si faptul ca v-am criticat, ca scrieti ode unor oameni sau factiuni politice care vor sa isi creeze imagine si sa fie asociati cu calitatile uni jucator de sah.
  Si mai nou ati blocat si postarea de comentari la articolul ” Senetia Teodor-Radu Ioan, o partida cu deznodamant dramatic de la Memorialul Ciocaltea ”

  Felicitari Dl Stanca..

  martie 16, 2010 - 1:52 pm Raspunde
 • MuraturaSahului

  Dreptul la replica? =) te comporti ca un copil de 10-12 ani admin pe canal de IRC.
  De ce tot stergi comentariile mele?

  martie 16, 2010 - 1:54 pm Raspunde
 • Gogutza

  O sa las diplomatia la o parte pt ca niste “gazetisti” de 2 bani mananca asa mult… cu lingurita ca ramai socat.
  Cum poti sa spui ca exista suspiciunea de aranjament cand Senetia, cum am spus mai sus era locul #1 in runda 6 cu 5.5 la 0.5-1 punct de urmatori concurenti.
  Si degeaba incercati sa ascundeti faptul ca nu a fost un atac la persoana cand stiu ca relatiile noastre nu sunt tocmai bune dupa incidentul de la Giurgiu, apoi refuzul meu de a colabora cu Iulian la blog si faptul ca v-am criticat, ca scrieti ode unor oameni sau factiuni politice care vor sa isi creeze imagine si sa fie asociati cu calitatile uni jucator de sah.
  Si mai nou ati blocat si postarea de comentari la articolul ” Senetia Teodor-Radu Ioan, o partida cu deznodamant dramatic de la Memorialul Ciocaltea ”

  Felicitari Dl Stanca

  martie 16, 2010 - 1:54 pm Raspunde
 • Gogutza

  te comporti ca un copil de 10-12 ani admin pe canal de IRC…
  Cat timp de acum incolo o sa imi toti stergi comentariile Dl Stanca? asa vrei sa ma cenzurezi?

  martie 16, 2010 - 1:56 pm Raspunde
 • Gogutza

  O sa las diplomatia la o parte pt ca niste “gazetisti” de 2 bani mananca asa mult… cu lingurita ca ramai socat.
  Cum poti sa spui ca exista suspiciunea de aranjament cand Senetia, cum am spus mai sus era locul #1 in runda 6 cu 5.5 la 0.5-1 punct de urmatori concurenti.
  Si degeaba incercati sa ascundeti faptul ca nu a fost un atac la persoana cand stiu ca relatiile noastre nu sunt tocmai bune dupa incidentul de la Giurgiu, apoi refuzul meu de a colabora cu Iulian la blog si faptul ca v-am criticat, ca scrieti ode unor oameni sau factiuni politice care vor sa isi creeze imagine si sa fie asociati cu calitatile uni jucator de sah.
  Si mai nou ati blocat si postarea de comentari la articolul ” Senetia Teodor-Radu Ioan, o partida cu deznodamant dramatic de la Memorialul Ciocaltea ”

  Felicitari

  martie 16, 2010 - 2:03 pm Raspunde
 • Gheorghiu Calin

  Sigur voi fi acolo am jucat si sambata nickname: calinsah

  martie 16, 2010 - 3:34 pm Raspunde
 • DanB

  ID: Baloo2

  martie 16, 2010 - 3:52 pm Raspunde
 • yo_dan

  id: Dan88

  martie 16, 2010 - 5:43 pm Raspunde
 • noname

  undercover007 – Ambru Dan

  martie 16, 2010 - 7:32 pm Raspunde
 • Ciprian

  domnule “MuraturaSahului” si actiunea de a lasa diplomatia la o parte reprezinta o combinatie intre a fi maleabil dar si un nivel mai ridicat decat…

  hai sa ne bucuram de sah si sa fim prieteni

  martie 16, 2010 - 7:34 pm Raspunde
 • idul meu

  tzeapa- Stanescu Razvan

  martie 16, 2010 - 7:40 pm Raspunde
 • Marian Tudorache

  Scuzati! Am nimerit gresit aici! Se vorbea de un turneu…Scuzati! Sau e bine aici?

  martie 16, 2010 - 7:46 pm Raspunde
 • nicu valahu

  id: nicu valahu

  martie 16, 2010 - 7:53 pm Raspunde
 • Marian Tudorache

  Hai sa ne destindem un pic. Stiti, cum e? Ca si cand ( cred ca stiti de gluma, da?) intri intr-un toillete (asa se scrie? la naiba, un wc pe romaneste) si toate usile inchise! Ai nevoie…mare…bati la prima usa, OCUPAT! La a doua, OCUPAT! Ajungi la ultima…fara sperante…bati si auzi: INTRA! Ei, cam asa pare acum, aici lumea zice ca vine la turneu, ca are nu stiu ce nick, eu intru sa vad cine va fi si… ma trezesc in scandal!

  martie 16, 2010 - 7:54 pm Raspunde
 • nicu valahu

  Mie mi-e dor de Petrini, cu vulpitele lui. Vulpea era hoata 🙂

  martie 16, 2010 - 8:01 pm Raspunde
 • Marian Tudorache

  In alta ordine de idei cei care nu aveti un cont cu serial number si deci nu aveti chat, va las aici adresa mea pt yahoo messenger: mxtudorache@yahoo.it. Asa imi puteti comunica eventualele dvs. probleme, pentru ca eu nu joc si o sa am mess-ul deschis tot turneul.

  martie 16, 2010 - 8:08 pm Raspunde
 • fischer

  fischer este numele sub care joc

  martie 16, 2010 - 8:54 pm Raspunde
 • stefan_mihalea

  stefan_mihalea2

  martie 16, 2010 - 9:35 pm Raspunde
 • videoevents

  Lov3r nik name id de messenger marian_gebeleizis_shrek

  sunt gebeleizis_23 pe kurnik.org un jucator amator…de femei usoare

  martie 16, 2010 - 9:36 pm Raspunde
 • Dan Butcan

  id:dan karyakin

  martie 16, 2010 - 9:51 pm Raspunde
 • Zaim Marian

  ID: Cypoc70

  martie 16, 2010 - 9:51 pm Raspunde
 • fischer

  arsenie marian

  martie 16, 2010 - 10:03 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.