Marti seara de la ora 20 ultimul turneu Colosseum din 2009!

Marti seara incepand cu  ora 20,00 avem  turneu Colosseum in camera

“Sah cu Ceausescu”

colosseum-statues2

Ultimul turneu de sah open ” Colosseum “ va fi organizat Marti 22 decembrie 2009 de la ora 20:00 in camera”Sah cu Ceausescu” de pe www.playchess.com.

Durata: 5min +0 (zero) secunde increment  pe durata a 7 sau 9  runde, in functie de numarul de jucatori


Intrati pe www.iulianceausescu.wordpress.com pentru amanunte si inscrierea la turneu.

Toţi cei care vor să joace şah sunt aşteptaţi pe server. Tot ce aveţi de făcut este să citiţi articolul în care este explicat pas cu pas modalitatea de înregistrare. Pentru orice nelămurire vă stau la dispoziţie. După ce vă faceţi cont şi accesaţi serverul, jucaţi şi voi câteva partide ca să vă familiarizaţi cu aplicaţia.

Inscrierea

Nu se mai admit jucatorii cu guest la turneu! Cu exceptia ca inainte cu 10-20 minute de incepere se intra pe messenger pe ID costin_beiu2001 si atunci vedem cine este, sau mail la costin_beiu2001@yahoo.com.

Pentru cei cu conexiunea proasta, va rog sa va uitati si daca sunteti cu ea pe culoare rosie sau maron, sa iesiti si sa intrati din nou. Va voi introduce din nou la turneu fara probleme. Vreau sa lichidam cat mai multe suspiciuni .

Pentru jucatorii straini, care au steagul altei tari si nu au participat pana acum la turneu, este necesar sa dea un mail la adresa costin_beiu2001@yahoo.com Ca dealtfel pentru toti care si-au schimbat nickul sau sunt sub alte nume.

Postaţi un comentariu în subsolul acestui articol în care să precizaţi cu ce Nick veţi participa pe Playchess în concurs. Ar fi bine sa va si lăsaţi numele pentru ca nu vad ce ati avea de ascuns si mai ales ca imi puteti trimite un mail la costin_beiu2001@yahoo.com cu numele si prenumele, localitatea si id pe playchess. Daca doriti sa nu facem publice numele dumneavoastra, specificati in mail asta. Eu cred ca trebuie sa stim cine castiga turneul si premiantii, si cel care joaca cea mai frumoasa partida. Altfel, daca nu suntem ceea ce vrem sa credem ca suntem, si sa dam senzatia asta atunci cand suntem pe blog, la concurs si in viata. Daca ne ascundem, este clar ca progresul va fi mai mic decat scandalul creat, si niciodata nu vom reusi sa facem pasii constanti si orientati spre varfurile spre care tindem cu totii in visele, planurile sau proiectele noastre. Pot fi si motive plauzibile, insa aceste concursuri chiar de sunt pentru amatori de sah mai ales, sunt si vor fi urmarite de oameni din ce in ce mai multi si cu un interes de la oameni ce vor sa ne ajute pe noi si promovarea sahului. Cred ca in mare parte ne cam stim de pe blog si repet, specificati daca nu vreti ca numele dumneavoastra sa nu fie pus pe site, desi cand castigati nu stiu cum suna. Eu am incredere in cei care vin aici si la turnee ca sunt toti de bunacredinta si vom reusi sa popularizam cat mai mult sahul, si ca oamenii sa vina din nou spre sah.

Desfasurarea competiţiei?

Turneu: 5 min+ 0 (zero) secunde >7 sau 9 runde

Având în vedere că avem de a face cu un concurs online, în cazul în care întârziaţi şi pierdeţi , o runda sau mai multe, puteţi începe concursul din runda următoare .

Când are loc concursul?

Concursul se dispută Marti 22 Decembrie, 2009 începând cu ora 20:00

Care este programul competiţiei?

 • ora 19:00- 20:00- Înregistrarea participanţilor (trebuie să vă prezentaţi în sala de joc, pentru ca eu să vă introduc în turneu)
 • ora 20:00 – 22:00 – desfăşurarea turneului
 • 22,30- Afisarea rezultatelor

Multă baftă!

Pentru acest lucru vom folosi o platformă extrem de populară la nivel mondial şi extrem funcţionabilă în acelaşi timp, Playchess.

Aici îşi dau întâlnire cei mai puternici jucători din lume şi nu numai. În fiecare moment găsiţi pe server peste 10.000 de utilizatori din toate colţurile lumii, de la începători până la mari maeştri de extraclasă.

Pentru a accesa acest server, trebuie fie să descărcaţi prin click aici softul playchess gratuit fie să aveţi programul de jucat şah Fritz.

Aveţi aici şi un manual de utilizare a serverului.

Trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

 • Descărcaţi soft-ul gratuit sau faceţi rost de Fritz
 • Instalaţi aplicaţia pe calculatorul vostru
 • Accesaţi aplicaţia si creaţi-vă un cont. Procedura este extrem de simplă.
 • Intraţi pe server cu user-ul şi parola pe care aţi ales-o

Citiţi manualul dacă aveţi nelămuriri, sau puneţi aici comentarii. Eu vă voi răspunde cât pot de repede.

Serverul este organizat pe „camere”. Cele mai importante sunt:

 • Main playing hall … aici găsiţi majoritatea jucătorilor şi puteţi lansa provocări.
 • Tournaments … aici sunt mai multe „sub-camere”. În cele oficiale organizează turnee periodic administratorii serverului. În cele Private sunt găzduite turneele utilizatorilor. Într-una din aceste „private” vor fi organizate şi turneele
 • Broadcasts … aici vedeţi LIVE cele mai tari turnee din lume

Utilizatorii primesc un rang … de la pion la … rege … În primele şase zile sunteţi „pion”, după care, dacă aveţi un număr suficient de partide jucate, deveniţi „cal” Rangul este important, deoarece anumite evenimente de pe server sunt restricţionate.

De asemenea primiţi şi un coeficient, în funcţie de rezultatele înregistrate în partide. Cam după 7 partide jucate vi se calculează performanţa.

Utilizarea serverului este gratuită şi din câte ştiu eu nimănui nu i se şterge contul aiurea. Apropos, serverul monitorizează toate partidele jucate. Dacă vă prinde că utilizaţi programe de şah în timpul partidelor, vă şterge automat contul.

Totuşi, pentru cei care vor să plătească, pentru o taxă de 30 euro pe an ai acces la mai multe funcţionalităţi … spre exemplu poţi CHAT-ui la anumite turnee LIVE, sau poţi vedea transmisii şi comentarii VIDEO de la super turnee.

Vă aştept şi pe Playchess. De asemenea vă rog să comentaţi aici orice nelămuriri sau probleme întâmpinate la utilizarea aplicaţiei.

Pentru a juca turneele de şah trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

 • Descărcaţi aplicaţia gratuită cu care vă conectaţi la server, după care vă creaţi un cont. Totul durează maximum 10 minute. Citiţi aici toate datele!
 • Intraţi în sala de joc. Urmăriţi în zona din dreapta jos, secţiunea “Rooms” … aici căutaţi “Clubs & Federations” –> “Romania” –> “Sah cu Ceausescu –> “Tournaments” … faceţi click pe această sală
 • Odată intraţi aici, veţi vedea în zona din stânga sus zona “Players”. Zona are 4 etichete: Info … Players … Games … World. La “Info” aveţi detalii despre competiţie, iar când apăsaţi pe “Players” vedeţi ce jucători sunt în sală cu voi. Imediat sub acea zonă aveţi nişte “butonaşe”. Primul din stânga este “Join Event” Îl apăsaţi şi mie îmi vine un mesaj. Eu vă adaug, iar vouă, în fereastra de chat vă apare mesajul “You are in …”
 • Când se dă startul rundei, vi se deschide automat fereastra cu partida, iar voi nu trebuie decât să mutaţi …

Va urez succes si sper sa veniti in numar cat mai mare sa participati la turneul romanesc de sah. Am venit in intampinarea dorintelor dumnevoastra, si vom veni si in viitor, pentru ca scopul nostru este de promovare a sahului si de a fi uniti pentru a reusi sa facem ceva pentru sah. Si dumneavoastra sunteti foarte importanti, pentru aportul pe care il aduceti cu ideile, comentariile si criticile si intr-un cuvant prin faptul ca ne cititi si ne ajutati sa facem o treaba cat mai buna impreuna. Va multumim in numele celor care incearca sa faca ceva pentru sah prin mijloacele site sau blog. Si sa stiti ca suntem uniti cu totii pentru o cauza mai buna a sahului si pentru a face o treaba cat mai buna si pentru ca sahul sa isi recapete locul pe care il merita intre sporturi si ca parte din viata si educatia oamenilor. Mult succes la turneu!

ALTE POSTARI RELEVANTE

19 Comentarii

 • dan bujor

  id:rodantero

  decembrie 21, 2009 - 1:21 pm Raspunde
 • Dan Butcan

  Id:Dan Karyakin

  decembrie 21, 2009 - 1:33 pm Raspunde
 • yo_dan

  Dan88

  decembrie 21, 2009 - 5:11 pm Raspunde
 • hritcucos

  id: hritcucos2

  decembrie 21, 2009 - 5:25 pm Raspunde
 • stefan_mihalea

  stefan_mihalea2

  decembrie 21, 2009 - 8:09 pm Raspunde
 • Cristi

  Buna seara. As dori si eu sa particip, daca sunteti de acord. Nick-name-ul meu: cristi2307.
  Numai bine.

  P.S. Cred ca turneul este marti, 22 Dec, nu 21 cum apare in articol, nu ?

  decembrie 21, 2009 - 8:55 pm Raspunde
 • DanB

  ID danbotea

  decembrie 21, 2009 - 11:19 pm Raspunde
 • Costin Beiu

  Da, marti 22, scuze, s-a corectat

  decembrie 21, 2009 - 11:55 pm Raspunde
 • Adrian

  Nick name: AdyPetrysor92:)

  decembrie 22, 2009 - 12:06 pm Raspunde
 • vasluianu

  id vasluianuliviu

  decembrie 22, 2009 - 1:03 pm Raspunde
 • Sandulache Catalin

  Sper sa pot participa si eu. Id: petrosianf

  decembrie 22, 2009 - 1:39 pm Raspunde
 • Catalin Ionescu

  id: SunDummy6

  decembrie 22, 2009 - 3:58 pm Raspunde
 • gogu

  Adrian Stanca, cu ce nick participi ?

  decembrie 22, 2009 - 5:15 pm Raspunde
 • Silvia Wolf

  id:lupeni-hd

  decembrie 22, 2009 - 5:16 pm Raspunde
 • CID

  id:T-rex2

  decembrie 22, 2009 - 5:23 pm Raspunde
 • ghpepene

  ID: Ppngh

  decembrie 22, 2009 - 6:54 pm Raspunde
 • terminus paradis

  Voi fi Capitanu Burcea

  decembrie 22, 2009 - 7:05 pm Raspunde
 • Vlad

  voi fi maestrul007

  decembrie 22, 2009 - 7:50 pm Raspunde
 • Cristi

  Va multumesc frumos pentru acest turneu. Totodata imi cer scuze ca nu am putut opune o rezistenta mai buna. Sunt acum dupa partida cu Nicu-valahu: foarte frumos mat am primit; i-am facut print screen :). Numai bine.

  decembrie 22, 2009 - 8:32 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.