Stiri din sah – 24 de ore din 24 – Joi 10 decembrie 2009

CUPA MONDIALA

Aici aveti siteul oficial al Cupei Mondiale

Partidele Cupei Mondiale si ale turneului London Chess Classic sunt transmise live, cu analize engine, in direct, aici, incepand cu ora 12,00 a Romaniei

Puteti comenta partida sau partidele pe chatul special pus la dispozitie de gazde

Update 23.28

2.Runda a treia de la London Chess Classic

Desi Carlsen a avut avantaj mare si in finalul partidei cu Howell, cateva erori l-au facut sa trebuiasca sa accepte “doar” remiza.

GM Howell, David GM Carlsen, Magnus ½-½
GM Hua, Ni GM Adams, Michael ½-½
GM McShane, Luke GM Kramnik, Vladimir 0-1
GM Nakamura, Hikaru GM Short, Nigel ½-½

Update 19.44

2.Prima partida a finalei Cupei Mondiale 2009, dintre Ponomariov si Gelfand, s-a terminat remiza, dupa o Aparare Rusa.

Update 15.40

1.Meciul Anand  – Topalov in Aprilie 2010

Meciul de Campion Mondial dintre Veselin Topalov si Viswanathan Anand va incepe pe 21 Aprilie 2010. Data a fost agreata de cei doi reprezentanti ai sportivilor, Silvio Danailov si Aruna Anand, in urma a 2 zile de discutii la Atena.

21 Aprilie reprezinta data ceremoniei de deschidere in Sofia. Primul meci este fixat pentru 23 aprilie. Dupa fiecare 2 meciuri este o zi de pauza, ultimul meci fiind pe 9 mai 2010, tie break-ul si ceremonia de inchidere fiind in ziua urmatoare.

Data de 21 aprilie este data inscrisa pe draftul contractului dintre cei doi. Mai multe detalii au fost discutate la Atena, iar discutiile vor continua si in zilele urmatoarele. Intelegrea este asteptata sa se finalizeze pe 16 Decembrie, cand presedintele FIDE Kirsan Ilyumzhinov si primul ministru bulgar, Boiko Borisov vor semna contractul final.

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.