Resita: Cupa de Toamna, un nou trofeu castigat de Tiberiu Mănescu

Încă un trofeu pentru Tiberiu Mănescu (REŞIŢA)

La ediţia 2009 au participat 34 de iubitori ai sportului minţii din judeţul Caraş-Severin.

manescu_tibi_cjud

Tiberiu Manescu( in rosu) primeste trofeul de la Mihai Bolintis(stanga), asistati de Corneliu Busu

În sala de Şah a S.C. Aquacaraş S.A. s-au desfăşurat, duminică, 11 octombrie a.c., întrecerile „Cupei de Toamnă“ la şah.

Turneul open a fost câştigat de Tiberiu Mănescu junior, care a acumulat 6,5 puncte, din 7 posibile, urmat de Adrian Sârbu (ambii din Reşiţa) şi Flavius Stamin (Bocşa), fiecare cu câte 5 puncte. Dar, s-au întocmit şi clasamente pe categorii de clasificare şi de vârstă.

Astfel, la categoria I şi candidat de maestru s-a impus Mihai Bolintiş (Reşiţa), cu 5 puncte, la neclasificaţi s-a detaşat Viorel Buga (Moldova Nouă), 5 puncte, iar la juniori I a învins Marius Ghiţă Popa (Lupac), 3 puncte. În fine, la juniori sub 12 ani, podiumul a fost următorul: Robert Andrei Ghinea (Reşiţa), 3 puncte, Dorian Ion Burciu (Bocşa) şi Ilie Cristian Corniţ (Reşiţa), ambii cu câte 2,5 puncte.


Resita_cjudet1_

Organizatorii, Asociaţia Judeţeană de Şah Caraş-Severin, cu sprijinul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Caraş-Severin, au oferit laureaţilor premii în obiecte, în valoare totală de 570 de lei. În plus, cei mai mici dintre competitori au fost recompensaţi şi cu medalii.

(Sursa: Scris de Marius Moraru pe www.caon.ro)

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.