Rezultate excelente pentru CSM Ploiesti, la Cupa Conpet Junior 2009

In zilele de 5 si 6 septembrie, clubul Conpet Ploiesti a organizat, la sala “Vointa”, editia a VI-a a competitiei de sah rezervata juniorilor sub 12 ani: “Cupa ConpetJunior 2009”. In cadrul intrecerii au participat 27 de sportivi de la cluburile ASC Snagov, Conpet Ploiesti, Petrolul Ploiesti, Gambitul Damei Ploiesti, Carpati Sinaia, CSM Ploiesti, concurand la proba de sah rapid.

vasai_conpet

Disputele concursului s-au desfasurat in sistemul open elvetian, cu noua runde, fiecare jucator avand la dispozitie cate 30 de minute.

Dupa cum era de asteptat, Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, condus de profesorul Gheorghe Vasii, a dominat competitia, dovedind ca, la nivelul juniorilor, acesta este lider in judetul nostru. Astfel, CSM Ploiesti si-a adjudecat victoria in clasamentul general, dar si in alte doua categorii de varsta.

HereaSergiuGabriel

Sergiu Herea(CSM Ploiesti) locul 1

Cupa Conpet i-a revenit lui Sergiu Herea, sportiv de categoria I, care a obtinut opt puncte. Acesta a fost urmat de catre Robert Nastase, de la ASC Snagov si de catre Iulian Brisan, tot de la CSM Ploiesti, amandoi cu cate sapte puncte.
NAstaseRobert10ani brisan_iulian_coop

Robert Nastase locul 2 (ASC Snagov) si Iulian Brisan locul 3 (CSM Ploiesti)

Cea mai buna clasare a unei fete a fost cea a Florentinei Coman (categoria II), de la Conpet Ploiesti, care a obtinut 6,5 puncte, situandu-se pe locul patru.

Coman Emilia_Florentina Sandu_marian_Catalin_coop

Florentinei Coman (Conpet Ploiesti) locul 1 la fete si Catalin Sandu locul 1 la baieti – 10 ani
Totodata, la categoria baietilor de 10 ani, revelatia Campionatului Mondial de anul trecut, Catalin Sandu, s-a impus, cu sase puncte, in ierarhia generala, incheind pe pozitia a cincea. El a fost urmat de catre colegul sau de la CSM Ploiesti, Constantin Stoica.
Cea de-a treia victorie a clubului pregatit de antrenorul Gheorghe Vasii a fost realizata de catre Veronica Secuiu, la categoria fetelor 10 ani, obtinand cinci puncte. Ea s-a situat pe pozitia a noua, in clasamentul general.
In urma rezultatelor foarte bune reusite de catre sportivii sai, profesorul Vasii ne-a declarat:

“Sunt foarte multumit de ceea ce au realizat sportivii nostri, care au confirmat, astfel, forma deosebita pe care au atins-o si faptul ca alcatuiesc o echipa redutabila la aceasta categorie de varsta, cea a juniorilor”.
( Scris de Petre APOSTOL pe www.ziarulprahova.ro)

ALTE POSTARI RELEVANTE

1 Comentariu

  • Vlad

    Exact asa trebuie publicat un articol despre sah.Bravo celor din Ploiesti!

    septembrie 9, 2009 - 4:45 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.