Braila: Prima ediţie a Cupei de Şah “Micul Prinţ”

În perioada 25 – 26 iulie a avut loc prima ediţie a Cupei de Şah “Micul Prinţ”, organizată de Centrul “Armonia” în colaborare cu Direcţia pentru Tineret şi Sport şi Cercul Militar Brăila. La această primă ediţie au participat 18 sportivi din Brăila şi Galaţi, premiile constând în cupe, medalii, diplome, rucsacuri, materiale sportive şi cadouri surpriză din partea “Armonia”.

cupa_micul_print_ed1


La categoria de vârstă 6 – 8 ani, locul III a fost ocupat de Anca Florea în vârstă de 7 ani, locul II de Alex Codreanu de 6 ani, iar locul I de Andrei Axin de 7 ani, toţi trei câştigătorii fiind din Galaţi.

La categoria de vârstă 8 – 10 ani, premiul III a fost câştigat de gălăţeanca Andreea Paiu în vârstă de 10 ani, premiul II a mers la Ioan Brutu, tot din Galaţi, în vârstă de 8 ani, iar premiul I a fost câştigat de brăileanul Florin Rolea de 9 ani.

clubdesahgradinita16

S-a jucat pe sistem elveţian 7 runde, iar la finalul concursului toţi participanţii s-au bucurat de patinoarul în aer liber şi terenul de joacă pentru copii.
În perioada 13 – 14 septembrie va avea loc a doua ediţie, organizatorii sperând că vor pregăti câte două ediţii în fiecare an.

(Scris de Mădălina GLĂVAN pe www.obiectivbr.ro)

ALTE POSTARI RELEVANTE

1 Comentariu

  • mariana

    multumim organizatorilor si sponsorilor pentru premii si pentru competitie.
    felicitari tuturor participantilor

    iulie 31, 2009 - 6:07 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.