Anand: “Topalov este un adversar periculos!”

eu16

(Sursa India Daily)

Actualul campion mondial de sah Viswanatan Anand, care il va intalni pe fostul campion mondial Veselin Topalov in urmatorul meci pentru titlul mondial, il considera pe bulgar drept un ‘adversar periculos’.

AOL 9.1 - Connected, Signed-On 592009 64019 PM

Vorbind cu reporterii pe marginea unui eveniment promotional marti, la New Delhi, Anand l-a descris pe bulgar drept un jucator care are ‘o buna experienta de meci’, si nu se demoralizeaza.

Dupa cateva infrangeri este in stare sa revina. Este in stare sa nu se mai gandeasca la partida anterioara si cred ca asta il face sa fie un adversar foarte periculos”, a declarat Anand.

Reactionand la comentariile fostului campion mondial Garry Kasparov cum ca dominatia lui Anand drept Campion Mondial se va incheia in curand, Anand a spus “El inca vrea sa joace “.

“Pericolul real este lipsa dorintei, nu varsta. Daca lipsa dorintei vine datorita varstei atunci toate se leaga. Cred ca atunci cand te opresti din a te bucura de tensiunea partidei, atunci e timpul sa te apuci de latceva, dar sigur eu nu simt acelasi lucru” a spus Anand.

Despre dominatia sa in sahul rapid, Anand a spus ca el a incercat mereu sa nu se gandeasca foatrte profund si a cautat pozitii bune, rezonabile in loc sa caute mutarea perfecta.

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.