Anand-Topalov in Bulgaria, India sau Rusia?

Într-un interviu pentru Yuri Vassilev si Sport Express, Preşedintele FIDE KIRSAN Ilymzhinov a dezvaluit adevărata cauză a intreruperii negocierilor între UEP şi FIDE. În principiu este vorba de posibilităţile de a promova un anumit brand la  Campionatul Mondial de Şah.
kirsan_ilyumzhinov

Problemele au început datorita lipsei logo-ului FIDE şi dimensiunea nepotrivita afisata mai târziu la Bonn. După o frumoasa organizare, Federaţia Mondiala de Şah a invitat reprezentantii UEP, din nou, să prezinte o ofertă, urmat de un contract de ofertă. Din nou scandalul a pornit de la  logo-ul FIDE si a sponsorilor si plasarea în timpul evenimentului.

fide

La sfârşitul lui interviu KIRSAN Ilymzhinov a comentat cu privire la posibilele locuri de desfasurare a Meciului de Campion Mondial la Şah dintre Anand şi Topalov. “Suntem total linistiti cu privire la soarta meciului. L-am întâlnit deja cu primul ministru al Bulgariei şi, de asemenea, o să vorbim cu el în timpul ceremoniei de închidere de la Mtel Masters. În plus, există interes din partea Indiei şi a catorva tari neutre, printre care si Rusia “, a spus domnul Ilymzhinov. “În plus, Azerbaidjanul se pregăteste sa faca o propunere“.

uep_logo
De asemenea, preşedintele FIDE a comentat afirmatiile lui Silvio DanailovExistă o condiţie formală pentru participanţii la procesul de licitare, care prevede ca fondul de  premiere sa  nu fie sub anumite sume. Dacă este vorba de o suma mai mare, nu  putem fii doar fericiti, FIDE va primi mai mulţi bani.

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.