Colosseum Giurgiu la un nou inceput de drum

Lotul echipei Colosseum Giurgiu pentru Cupa Romaniei, prezentat in ordine alfabetica

Adrian Stanca– jucator care da greutate echipei; intr-adevar, media in kilograme a intregului lot este mai mare cu cca 5kg cu el in echipa (ar putea deveni redutabil la sporturi precum sumo!). Scos din anonimat si reactivat pentru sah de catre Iulian, in urma turneelor online Colosseum .

eu

Adrian, contempland o pozitie pierduta inca de la mutarea 9

Andrada Cioteanu- Andrada s-a reapucat de sah dupa o scurta perioada de activitate la varsta junioratului. Redebutul este promitator, Andrada intorcandu-se cu 4p din 7 meciuri de la Memorialul Pius Brinzeu de la Timisoara. Indata ce se va pune la punct cu teoria deschiderilor, Andrada promite evolutii si mai bune.

andrada

Andrada prefera partidele de sah la timp normal

Costin Beiu – Costin e un foarte bun programator, foarte bun fotoreporter, foarte bun…Nu, nu este foarte bun si la sah. Nu inca. Dar isi doreste sa devina, si cand Costin isi pune ceva in gand…

costin

Costin, un foarte bun…programator

Dan Gheoalda – presedintele Colosseum Giurgiu, Dan va incerca sa implementeze cateva elemente de culturism (a doua mare pasiune a lui) in modul in care joaca sah. Ne mandrim sa-l avem pe Dan in lot, deoarece este capabil, fara indoiala, sa bata orice adversar. Daca nu la sah atunci macar la…

DanGhoalda

Dan, capabil sa se bata cu oricine, chiar si dupa partida

Daniel Bujor- specialistul echipei in materie de dezlegari, Dan Bujor a debutat onorabil acum doua saptamani in sahul bucurestean cu 3 din 7 la Ziua Europei, aratand un potential remarcabil. De asemenea, Dan Bujor este unul dintre cei care da greutate lotului. La propriu.

danbujor

Daniel, pregatind adversarului o capcana

Iulian Ceausescu– jucator, capitan de echipa, antrenor, organizator, presedinte de sectie sah, arbitru . Cand sa mai aiba timp si pentru sah? Si totusi, acest om pare sa aiba timp pentru orice, fiind omniprezent. Si el aduce un mare plus de greutate la acesta echipa de vis, pe care este greu s-o urnesti din loc. Sa vedem cine se risca sa…Mai bine ne sare decat sa ne ocoleasca!

iulian2

Iulian, mereu stapan pe situatie

Laurentiu Stefan – fost elev al lui Iulian, reactivat ca mai toti jucatorii de la Colosseum tot de el. Laurentiu promite mult spectacol, mai ales ca este specialist in televiziune unde si lucreaza…Asa ca avem si filmari la Cupa Romaniei de un profesionist, care joaca la firul ierbii si cand te prinde… in cadru, nu te iarta. Va juca si destul de transant cu o mana pe camera si cu una pe piesa pe care o va muta, hipnotizandu-si adversarii cu…camera de filmat!

laurentiu_Stefan2.

Neatu Dragos –tot un produs giurgiuvean, si el elev al lui Iulian, si dupa spunea el cel mai talentat si muncitor junior din generatia lui. Probabil ca atentia si speranta se va indrepta catre el de cate ori vom fi condusi cu 2-1 sau va fi egal. Si normal ca el va fi “vinovat”, chiar si atunci cand castiga si echipa pierde cu 3-1, ca doar nu o sa acuzam niste oameni respectabili ca noi…

juni

Nicu Jeltopop- jucator experimentat, cu o bogata experienta de viata. Cat despre sah, experienta se reduce la vreo cateva turnee, mai ales de sah rapid, fiind asadar la fel de experimentat (si de entuziast!) precum un copil de 6-7 ani. Cand joaca sah Nicu are pe fata o expresie de om fericit, indiferent de situatia de pe tabla; ne-am dori cu totii sa ne simtim la fel cand jucam sah.

nicu

Nicu Jeltopop, mereu fericit cand joaca sah

CONCLUZIE: Lotul de sah al Colosseum Giurgiu sta foarte bine la mai multe capitole, dintre care amintim: logistica, optimism, dinamism, inaltime, greutate, existand premize pentru rezultate bune la Cupa Romaniei.

15 Comentarii

 • rodantero

  Foarte amuzant articolul! Felicitari Adrian. In ceea ce priveste greutatea chiar stam bine, chiar daca ne mai trag inapoi unii dintre componentii echipei (rusine sa le fie).

  mai 20, 2009 - 10:57 pm Raspunde
 • Mitica Babes

  Succes frumoasei echipe in jocurile din cupa.Cum valorile umane raman trainic consolidate in timp in sufletul si inima celor dragi,cu regretul ca nu mai sunt tanar si plin de vigoare sa fac galerie,sunt alaturi de voi cu sufletul iar pentru Nicu Valahu am sa pregatesc o forfecuta sa-i tai din barba daca nu aduce puncte echipei.Succes baieti.

  mai 20, 2009 - 11:00 pm Raspunde
 • Florin_c

  Sa nu uiti de suporteri.
  Succes Colosseum !

  mai 20, 2009 - 11:00 pm Raspunde
 • Miroiu Catalin

  Mult succes la Cupa Romaniei!

  mai 20, 2009 - 11:30 pm Raspunde
 • Gabriela

  Mult succes echipei!

  mai 21, 2009 - 6:10 am Raspunde
 • Florin Ungureanu

  O adevarata echipa de “gladiatori”! 🙂
  Mult succes la Cupa romaniei!

  mai 21, 2009 - 8:37 am Raspunde
 • rodantero

  Multumim Mitica Babes, Florin_C, Miroiu Catalin, Gabriela si Florin.

  mai 21, 2009 - 8:39 am Raspunde
 • costica costica

  Pot sa fac si eu parte din echipa III, anul viitor?
  Conditiile de greutate le depasesc, cu sahul stau mai slab…
  Bafta la Snagov si sa ajungeti cat mai sus.

  mai 21, 2009 - 10:35 am Raspunde
 • nicu valahu

  Multumesc si eu pe acesta cale fanilor “Colosseum” ce sunt alaturi de noi. Va fi destul de greu sa-mi mentin barba intacta, insa tin foarte mult la ea, asa ca e musai sa scot ceva puncte. Sa fie vremea frumoasa, caci de restul ne ocupam noi 🙂

  mai 21, 2009 - 11:06 am Raspunde
 • virgil

  Succes echipei! Sunt sigur ca aceasta formidabila si puternica echipa – a demonstrat deja acest lucru la blog – va fi grea si la propriu si la figurat!

  mai 21, 2009 - 11:13 am Raspunde
 • mures

  gata,stiu si cu cine o sa tin la cupa romaniei!pe ei,nicule!!nu-i lasa!

  mai 21, 2009 - 5:51 pm Raspunde
 • petrosian75

  Succes domnului Nicu Valahu, in special. De multe ori prilejuieste partide memorabile in compania unor adversari slabi, precum sunt eu. De data asta sper sa se bata de la egal la egal cu cei mai tari !

  mai 21, 2009 - 7:49 pm Raspunde
 • etoo1

  ferice de unii ca pot incropi o echipa ,la noi inca mai cautam 3 jucatori pentru a avea nr-ul necesar de jucatori, poate la anu…

  mai 21, 2009 - 9:14 pm Raspunde
 • haulica_ionut

  m`as baga eu in echipa voastra eto da nu`s inreg.la niciun club si`s din iasi..mi`ar face mare placere.cred ca as fi de folos..

  mai 22, 2009 - 1:03 pm Raspunde
 • costica costica

  Asteptam rezultatele din prima zi.

  mai 23, 2009 - 7:13 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.