Mihai Suba pe locul 1 inaintea ultimei runde la Open Roda!

iulian-ceausescu-hanibal38

Update 13aprilie, ora 00,50: Mihai Suba remizeaza in ultima runda si castiga Open Roda!!! Vom reveni cu partidele jucate de jucatorul roman in ultimele runde si cu alte informatii.

Aici aveti rezultatele ultimei runde de la Roda si clasamentul final in care Mihai Suba este clasat primul.

Am tot amanat sa scriu(desi am scris ieri articolul despre el!) despre compatriotul nostru Mihai Suba, in ultimele runde jucate de el in Spania, pentru ca mai asteptam partide jucate de el la competitia sahista de la Roda. Dupa cum ati aflat din articolul precedent, el joaca zilele acestea intr-un turneu Open la Roda, care il plasau mult mai departe de podium, pe locul 6 la rating.

suba_mihai

Mihai Suba este astazi in fata unei noi performante excelente pentru sahul romanesc

Dupa un inceput nu foarte bun, dar datator de sperante, Mihai Suba s-a dezlantuit din runda 6, cand a castigat la MM Pogorelov 2420 si si-a anuntat candidatura pentru podium. Ceea ce a urmat este aproape fantastic, mai ales ca nu juca decat cu jucatori excelenti, care jucau pentru castigarea turneului. Runda 7 -a , Subita joaca precum in vremurile sale cele mai bune si trece de IM Ibarra 2514, iar in runda 8-a el intrece orice asteptari si castiga din nou cu MM francez Cornette 2573 !In seara aceasta el joaca la masa 1 cuMM 2531 Del Rio de Angelis, ocupantul locului 2 si cred ca in cazul unei remize cu piesele albe, mereu tanarul  Subita, va castiga acest Open de pe taramuri spaniole. Desi turneul a fost destul de obositor si astazi va fi runda dubla sa speram ca el va rezista oboselii acumulate si presiunii adversarului.El se afla confortabil pe prima pozitie acum,  si sa speram ca se va sparge ghinionul patit de Mihail Marin la Reykjavik si cel al lui Marius Manolache in Germania, care au iesit in afara podiumului. Sa ii tinem pumnii lui Mihai Suba,  pana aflarea rezultatului din ultima runda de la Roda si vom fi alaturi de el oriunde va reprezenta sahul romanesc in lumea asta mare.

Aici aveti rezultatele din runda 6, din runda 7, din runda 8 .

Clasamentul dupa runda 8 si runda 9 perechi .

ALTE POSTARI RELEVANTE

4 Comentarii

 • rodantero

  Ii urez domnului Suba sa iasa (cel putin 🙂 ) pe locul intai.

  aprilie 12, 2009 - 7:59 pm Raspunde
 • rodantero

  Felicitari pentru aceasta performanta!

  aprilie 13, 2009 - 8:19 am Raspunde
 • nicu valahu

  Felicitari Maestrului Suba!

  aprilie 13, 2009 - 9:46 am Raspunde
 • adrianstanca2009

  Felicitari dlui Suba! Performanta ELO 2661!!! Excelent! Oare unde ar fi ajuns marele nostru jucator daca s-ar fi apucat de sah macar pe la 12-14 ani?

  aprilie 13, 2009 - 10:43 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.