“Sah cu Ceausescu” adaugat de 12 ori cu linkuri pe celebrul site de profil www.worldchesslinks.net

Am primit vestea de duminica, insa cea oficiala abia acum mai putin de o ora. Stirea cred ca este o recunoastere ca muncii noastre permanente pe acest blog de sah pentru promovarea sahului. Nu stiu ce sa zic despre asta, am crezut ca este numai o simpla adaugare la linkurile sale, si pentru asta eram cat se poate de bucuros.

worldchess11

Siteul cel mai complet din lume in ceea ce  priveste complexitatea si diversitatea  linkurile sale din toata lumea  http://www.worldchesslinks.net ne-a adaugat in categoriile sale de 12 ori! Insa prin cele 12 de trimiteri facute in bara de categorii din stanga, cred ca am depasit de mult un prag al normalitatii. Asa imi spunea pe mail si administratorul siteului, care ne-a facut un compliment mai mult decat frumos. Administratorul mi-a mai zis ca nu prea a vazut intre atatea siteuri, un site asa de divers si de bine pus la punct in fiecare zi si actualizat asa de repede cu atatea lucruri despre sah foarte interesante .Mai ales ca articolele sunt in mare parte scrise si create de noi, aici si nu preluate total, asa cum imi spunea de altii celebrii care o fac zilnic.

Aveti aici cele 12 linkuri pentru a vedea categoriile in care suntem incadrati si compania selecta de acolo.

I have added your site just last week:
Yesterday I have added it in these pages:
and:
and:

Important credem noi este ca cititorul sa isi aleaga ceea ce doreste si il intereseaza sa citeasca. Si mai ales incercam sa fim aproape de competitiile din Romania si acolo unde joaca sahistii romani in lume. Rapiditatea cu care actualizam rezultatele si alte materiale este cunoscuta de acum si apreciata corespunzator. Bucuria nu poate tine prea mult si tot ceea ce se intampla bine si frumos obliga mai mult .  Tin sa multumesc cu toata bucuria pe care o am acum in suflet, echipei blogului si colaboratorilor fara de care nu puteam ajunge acolo unde am ajuns in cele aproape 9 luni de existenta in lumea asta minunata a sahului. Si cum imi spunea asa de frumos un profesor si  sahist local care acum nu mai este:

“Voi tinerii , puteti schimba lumea asta imbacsita de surogate si mizerie. Voi trebuie sa ajungeti acolo unde se avanta doar vulturii ! Daca nici voi care puteti face ceva nu faceti nimic suntem pierduti”

Asta a fost un fragment  din ultima discutie avuta cu mine de regretatului Profesor Hanibal Georgescu . Din pacate el s-a stins prea devreme ca sa vada ceea ce se intampla cu sahul romanesc si sa fie mandru si sa se bucure de realizarile blogului nostru. La indemnurile sale si ale altui iubitor al sahului giurgiuvean, Laurentiu Tintea, am plecat pe drumul acesta la sfarsitul lunii iunie 2008. Si poate ca desi am fost poate de multe ori aproape sa renunt din cauza muncii enorme care sta in spatele articolelor pe care le vad cititorii, suntem abia la inceput. Show must go on !

3 Comentarii

 • rodantero

  Felicitari din inima Iulian! Munca neobosita si abnegatia sunt recunoscute acum nu numai pe plan local si de cativa “impatimiti”.
  Eu iti doresc sanatate si putere de aduce mai departe aceasta munca titanica.

  martie 17, 2009 - 3:37 pm Raspunde
 • vasim

  Felicitari Iulian si aceste rezultate sper sa te ambitioneze si mai tare!

  martie 17, 2009 - 5:09 pm Raspunde
 • bebe florea

  Felicitari, Maestre!
  Nici nu este de mirare la cate nopti muncite pentru a tine acest site up-to-dated!
  Sanatate sa iti dea D-zeu sa poti sa continui in ritmul tau!

  martie 17, 2009 - 9:39 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.