Linares runda 11: 4 remize inainte de ultima zi de pauza

cab21

Era parca de asteptat ca inaintea pauzei sa se incheie partidele remiza. Ivanchuk-Carlsen si Wang Yue-Anand au fost remize foarte scurte, nu e mare lucru de spus despre ele. Daca Ivanchuk si Carlsen au fost printre protagonistii turneului, cu multe partide interesante, nu acelasi lucru se poate spune despre ceilalti doi.

ivanchuk-carlsen

Wang Yue a ramas un pic dator publicului (in afara de partida superba contra lui Carlsen), iar Anand parca nu a foost in apele lui la acest Linares.

Grischuk-Radjabov a fost o Indiana Regelui ce se anunta spectaculoasa. Radjabov a venit cu ceva schimbari dupa infrangerea la Van Wely la Corus, si a reusit sa egaleze relativ usor, intrandu-se intr-un final egal.

11grirad

Dominguez-Aronian a fost o partida buna, cu Aronian avand avantaj initial, intr-un Anti-Marshall. Aronian a ratat un moment cheie pe la mutarea 30, dupa care Dominguez si-a rezolvat problemele si dupa mai multe schimburi s-a intrat intr-un final de turnuri de remiza. Veti putea afla multe lucruri interesante despre aceasta partida in comentariul marelui maestru Mihail Marin.

dominguez-aronian

Astfel, clasamentul a ramas neschimbat, fiecare runda in care se pastreaza status-quo fiind in avantajul lui Grischuk. Dupa ziua de azi de pauza, asteptam cu totii ca cele trei runde finale sa ne ofere un final spectaculos de turneu.

Clasament dupa 11 runde:

1. Grischuk 7
2. Ivanchuk 6
3-5. Carlsen, Anand, Aronian 5.5
6-7. Radjabov, Wang Yue 5
8. Dominguez Perez 4.5

ALTE POSTARI RELEVANTE

0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.