Chessbase mentioneaza site-ul “Sah cu Ceausescu”! Am intrat in Europa…

logosahcuceausescu chessbaselogo

Titlu este o parte din mailul trimis astazi de MM Mihail Marin, care astazi se intoarce in tara din Italia. Nu am prea inteles despre ce este vorba prea bine si am intrat pe www.chessbase.com sa imi lamuresc nedumerirea. Si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca Domnul Frederic Friedel a mentionat la partida 4…dar mai bine va las pe voi sa priviti fotografia de mai jos sa intrati sa va convingeti aici

chessbase_artic21

Dincolo de bucuria de a intra si in alte case de sahisti romani din tara si din lume, care acceseaza chessbase.com , consider ca aceasta realizare  incununeaza si completeaza perfect pe aceea,  de a obtine comentariile in romana ale MM Mihail Marin. Si cum alte sute de accesari vin de pe acest site, cred ca astazi se va sari cu mult peste 2200 de vizualizari ceea ce este impresionant. Se pare ca am intrat in Europa din aceasta seara cu adevarat.

Astept parerile voastre despre aceasta noua realizare pentru sahul romanesc  si pentru sahist,  in primul rand spun eu si apoi pentru blogul nostru de sah.

ALTE POSTARI RELEVANTE

17 Comentarii

 • rodantero

  Este o mare realizare a lui Iulian personal, si a colaboratorilor lui. Munca asidua si talentul si-au gasit o binemeritata “recompensa”. Succes pe mai departe si felicitari!

  februarie 22, 2009 - 8:14 pm Raspunde
 • Florin Ungureanu

  Felicitari Iulian si colaboratorilor acestui blog! Adrian Stanca, Costin Beiu, “Dixi82”, “Gabriela” ,Catalin Ardelean, Claudiu Prunescu, Danie Bujor, IM Szabo Gergely, MM Mihai Suba, MM Mihail Marin, MM Vlad Jianu, IM Lucian Miron, IM Filip Lucian, MFIde Nicolae Doroftei,Mfide Toma Alin, (sunt doar cativa pe care i-am retinut) 🙂
  Va doresc multa sanatate ca sa fiti la fel de neobositi in promovarea sahului care este SPORTUL MINTII!
  Gens una sumus! (Suntem o familie)

  februarie 22, 2009 - 8:39 pm Raspunde
 • hritcucos

  Si eu te felicit Iuliane pentru acesta mare realizare. Munca extraordinara si sacrificiile pe care le-ai facut in acest timp dau roade!

  februarie 22, 2009 - 9:03 pm Raspunde
 • Marius Ceteras

  Buna lovitura. Ceea ce nu stiu cei de la ChessBase este ca intr-o buna zi “Sah cu Ceausescu” le va “fura” pozitia de lider mondial intre site-urile de sah. 🙂

  februarie 22, 2009 - 9:21 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

   Marius Ceteras: Nu stiu ce sa zic, sunt coplesit de tot ce se intampla. Nu indraznesc sa ma bucur si sa ma uit ca astazi este deja contoarul la 2500 de vizualizari! Asta este puterea chessbase si mai ales sunt multi romani din lume care nu ne stiu si care au intrat de acolo la noi. Si cum prietenii vechi trebuie pastrati cu grija si cei noi facuti sa devina si ei vechi, nu cred ca mai pleaca de aici asa repede. Daca am face proiectul sa iesim in limba engleza cred ca ar fi ceva impresionant. Insa este doar in proiect asta. Apreciez cum o firma mare ca chessbase stie sa isi atraga clientii, nerefuzand alte siteuri minore cum suntem noi, ci din contra chiar ajutandu-ne si sprijinindu-ne. Tot respectul pentru asta si pentru profesionalismul inalt al lor.

   februarie 22, 2009 - 10:15 pm Raspunde
 • vasyly66

  Bravo! Bravo! Bravo! 🙂
  O initiativa excelenta!

  februarie 22, 2009 - 9:37 pm Raspunde
 • Nelu Doros

  !! 😀

  februarie 22, 2009 - 9:40 pm Raspunde
 • nicu valahu

  Felicitari, Iuliane!
  Felicitari, tuturor ce iubiti sahul!
  Felicitari, pentru toti cei care se implica ca acest sport nobil sa revina in elita mondiala!

  …se simte adierea multor lucruri frumoase ce vor veni.

  februarie 22, 2009 - 9:45 pm Raspunde
 • lavinelcruceru

  Bravo Iulian, ma bucur sincer pentru tine….si de ce nu si pentru noi,pentru sahisti !!!

  februarie 22, 2009 - 10:31 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

   lavinelcruceru: Si eu ma bucur odata cu voi si incerc sa fac cat mai multe “partituri ” pe acest blog. Nu prea am avut mult timp sa studiez chitara clasica, dar va trebui sa fac si asta mai mult decat pana acum. Eu zic ca a venit timpul sa ne bucuram, macar cat avem timpul acesta frumos si avem ce citi in cele peste 1200 de articole de aici. Numai bine si multe succese si tie la filarmonica.

   februarie 23, 2009 - 1:59 am Raspunde
 • D Iacob

  Surprinzator si… imbucurator, in acelasi timp!

  februarie 23, 2009 - 11:24 am Raspunde
 • mihaibologan

  Felicitari!

  Ma bucur ca a fost mentionata si Moldova 🙂

  februarie 23, 2009 - 2:25 pm Raspunde
 • Dragos Andronic

  Nici nu stiam de existenta acestui blog si cand am vazut trimiterea de pe chessbase (pe care il citesc destul de des) am fost impresionat.
  Dupa ce am intrat pe blog si am vazut numarul covarsitor de posturi/zi am fost de 2 ori impresionat (sincer sa fiu sunt mai multe posturi/zi decat pot eu digera 🙂 )

  Felicitari pentru blog, o sa il urmaresc cu interes (a fost trecut deja in bookmarkuri langa chessbase 🙂 ).

  februarie 23, 2009 - 3:22 pm Raspunde
 • Edinfo

  Felicitari!

  februarie 23, 2009 - 7:03 pm Raspunde
 • Victor_Petrini

  Ma bucur pt succesul deosebit al acestui blog si chiar al acestei comunitati virtuale…, insa tb sa recunosc ca ma bucur la fel de mult pt mentiunea chessbase ca in Romania si Moldova se vb aceeasi limba: romana, si nu vreo alta limba fabricata in sinistrul laborator, chipurile stiintific, sovietic…

  februarie 23, 2009 - 9:06 pm Raspunde
 • Miroiu Catalin

  O mare realizare! Felicitari!

  februarie 23, 2009 - 10:22 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

   Miroiu Catalin: Multumim Catalin pentru aprecieri si mai ales ca ai ales sa intrii aici si sa citesti articolele noastre. Succes la competitiilor viitoare si “Memorialul Paul Diaconescu” unde am vazut ca ai plecat ca din pusca. Si esti si favoritul 3 la elo acolo. Important este sa joci bine,pe durata acestui concurs desi este greu sa fii in forma pe toata durata desfasurarii turneului.

   februarie 24, 2009 - 2:52 am Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.