“MISS SAH CU CEAUSESCU” prima editie!

vv9657

O data cu venirea primaverii ne-am gandit sa facem si un concurs atipic pentru acest sport.  Ne-am gandit ca fetele sunt asemuite de multe ori cu florile, si cum urmeaza sa vina primavara si sa fim impanziti de floricele frumoase, sa facem in concurs destinat lor. Noi i-am spus “MiSS sah cu Ceausescu“, dar se adreseaza tuturor fetelor ce ne urmaresc si citesc materialele de pe acest blog.

Concursul consta in a ne trimite pozele voastre incepand de azi si pana pe 1 martie, urmand ca in perioada 1 martie – 8 martie sa se faca un sondaj, de data asta intre barbati, si sa se aleaga castigatoarea acestui concurs. Am pus la bataie si 3 premii pentru cele 3 concurente de pe podium. Premiul 1 va fi un cont de autor pe acest blog alaturi de 2 DVD-uri, unul cu o baza de date consistenta cu jocuri de sah si al doilea cu carti de sah. Locului 2 i se va da drept premiu cele 2 DVD mai sus amintite, iar pentru locul 3 DVD-ul cu cartile de sah. Speram sa intrati in jocul nostru si la sfarsit sa castige cea mai buna. Se vor lua in considerare in foarte mare masura si activitatea desfasurata pe acest blog.  Va rugam sa ne trimiteti fotografiile voastre pe adresele de mail costin_beiu2001@yahoo.com si iulian32gr@yahoo.com pana pe data de 1 martie 2009, alaturi de o mica descriere in care sa ne spuneti  de unde sunteti, daca ati fost sau sunteti jucatoare de sah, daca ati participat la concursuri nationale sau internationale.  Va steptam in numar cat mai mare.

14 Comentarii

 • Victor_Petrini

  Daca nu vor fi prezentate si cateva fotografii in costum de baie ale candidatelor, atunci nu se poate spune ca ar fi vb de un concurs de miss!

  februarie 15, 2009 - 11:45 am Raspunde
 • Rdan

  Da….asa e !!

  februarie 15, 2009 - 12:04 pm Raspunde
 • Deschapelles

  Sigur nu aveai ceva de facut, gen sa te uiti la Cartoon Network?

  februarie 15, 2009 - 1:09 pm Raspunde
 • costinbeiu

  Recomand celor ce vor sa vada fete in costum de baie in plina iarna, sa revada filmul “Miss litoral”.

  februarie 15, 2009 - 1:13 pm Raspunde
 • Victor_Petrini

  In cazul in care organizatorii concursului opteaza pt o eventuala proba nud a candidatelor in locul probei costumului de baie, va puteti multumi si cu asa ceva:
  http://www.youtube.com/watch?v=r6V3vEI-_yg&feature=related

  februarie 15, 2009 - 5:28 pm Raspunde
 • nektarvogel

  scheiise

  voi sinteti mai curand flori

  februarie 16, 2009 - 12:08 am Raspunde
 • Viviana

  Care e varsta minima si maxima ptparticipare la concurs? Majoritatea fetelor sunt in ciclul primar? Pot participa si ele :)?

  februarie 18, 2009 - 10:04 am Raspunde
 • vasim

  Sunt 3 categorii fetite cu codite sub 12 anisori(ciclul primar), dupa aceea jupanite pana la 18 anisori si apoi femei coapte peste 18 ani. 🙂
  Stiti ce propun eu un concurs de Mister ?
  Ca tot suntem cocosi aici pe blog sa vedem cu mukis cum stati 🙂

  februarie 24, 2009 - 5:18 pm Raspunde
 • Crystal26

  Mai bine un concurs de Mister…:) , cu premii pe categorii de elo :))

  februarie 28, 2009 - 11:33 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

   Crystal26: O sa facem de 9 martie un concurs sa vedem cum il gandim. Daca este cerere, facem si mister, special pentru doamnele si domnisoarele de 8 martie. Ideea a mai fost propusa, vom medita la ea.

   februarie 28, 2009 - 11:42 pm Raspunde
 • Andrew

  Spuneati ca o sa aleaga barbatii intre 1-8 Martie. Ah, o sa faceti “ceva” de 9 Martie, dar nu se stie ce. Se cam apropie…

  martie 6, 2009 - 9:04 pm Raspunde
 • Mister

  treaba romaneasca chestia asta cu “Miss Sah”. Mai intai e intre 1 si 8 martie; apoi e pe 9 Martie… O sa se concretizeze cand o fi gata autostrada Nadlac-Pitesti.

  martie 10, 2009 - 4:30 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

   Mister: Stai linistit ca premiile vor ajunge acolo unde am promis. Au fost probleme neprevazute, eu am iesit din spital azi. Noi ne tinem de cuvant cu cei care au trimis pentru concurs!

   martie 10, 2009 - 5:06 pm Raspunde
  • ceausescuiulian

   Mister: Ne trebuie si noua niste date si adresa ca sa trimitem premiile. Unde sa LE trimitem, daca nu avem date si adresa? Asteptam pe messenger iulian32gr sau pe mail datele dumneavoastra si trimitem premiul. Daca sunteti in cauza cu “printesa” de acolo, de la Timisoara. Daca va asteptati la concursul de Mister, am avut destule probleme in ultimul timp. O sa regandim proiectul altfel si incercam sa facem un astfel concurs.

   martie 10, 2009 - 9:39 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.