Ziua Sabinei poate fi si astazi!

La multi ani Sabina!

Sabina Foisor la 19 ani

Sabina – Francesca  Foisor 2337 este o jucatoare surprinzatoare si mai ales a mostenit spiritul de lupta de la parintii sai reputati sahisti si jucatori de frunte ai Romaniei:MI Ovidiu Foisor 2410 si MM Cristina Foisor 2344. Si daca mai spunem ca si sora ei mai mica cu 5 ani, Mihaela-Veronica este la 14 ani o sahista cu experienta mare si un elo de 2090, putem spune ca familia Foisor este o familie total dedicata sahului de performanta, unde tatal care este antrenorul, incearca sa ajunga cumva performantele . . Ieri Sabina a fost surprinsa foarte placut de Comitetul de Organizare al campionatului monndial feminin, care a felicitat-o pe tanara sahista romanca cu ocazia a implinirii varstei de 19 ani, fiind nevoita sa sufle intr-un tort cu 19 lumanari si sa bea o cupa de sampanie.

Emotiile cu greu stapanite cand surpriza de ziua ei se dezvaluie

Presedintele Comitetului de organizare, Aslan Afaunov, i-a oferit romancei emotionate si fericite de aprecierea acestora, un buchet frumos de trandafiri rosii, urandu-i succes la aceasta competitie . Apoi i s-a cantat de catre asistenta “Happy birthday” in timp ce sahista arata “forta ei de joc” stingand toate lumanarile puse in tortul ocazional.

Sufla in tort cu gandul de a fii campioana a lumii!

In timpul acesta Sabina probabil ca visa frumos la castigarea titlului mondial, vise fara de care omul nu ar putea sa traiasca si sa spere.

Aveti in format pgn partidele primei runde eliminatorii aici

Daca nu aveti cu ce viziona partidele, descarcati aici gratuit Chessbase light

2 Comentarii

 • rodan1

  La multi ani! si mult succes

  august 31, 2008 - 12:38 pm Raspunde
 • virgil

  La o varsta asa frumoasa, o urare pe masura: sa-ti daruiasca viata tot ce are mai frumos de oferit!
  La multi ani! Data viitoare sa-ti incununezi ziua de nastere si cu o victorie la Koneru! Sa fii iubita!
  Desi a venit cu oarecare intarziere,considera aceasta urare ca si cum ar fi prins momentul potrivit. Ce sa fac daca am citit abia acum acest articol.

  septembrie 11, 2008 - 4:32 pm Raspunde

Lasa un Comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata.